Coaja De Ciocolată Franceză

Coaja De Ciocolată Franceză
Reteta coaja de ciocolata franceza este gata în aproximativ 10 minute și este cu siguranță un extraordinar fără gluten și fără lactate opțiune pentru iubitorii de mâncare mediteraneană. Această rețetă servește 24 și costă 63 de cenți pe porție. O porție conține 165 calorii, 2G de proteine, și 10g de grăsime. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți la îndemână ciocolată foarte dulce-amăruie, afine, caise și alte câteva ingrediente, o puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 18%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare sunt Coaja De Paște: Două Moduri (Coaja De Ou Creme Și Coaja De Jelly Bean), Budincă de pâine cu ciocolată cu două sosuri de ciocolată și scoarță de migdale, și Ciocolata Menta Coaja Cookie-Uri Și Ciocolată Unt De Arahide B.
DificultateUșor
Gata În10 m.
Porții24
Scor De Sănătate1
Revista