Coacerea Tonului Australian

Coacerea Tonului Australian
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați să coaceți tonul Australian. Această rețetă servește 4. O porție conține 494 calorii, 36g de proteine, și 26g de grăsime. Pentru $1.76 pe portie, această rețetă acoperă 35% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 6 ar spune că a lovit locul. Un amestec de lapte, ton, fulgi de porumb și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a consuma lămâia, puteți urma acest fel principal cu Fursecuri cu lămâie cu glazură de lămâie {un tribut adus mătușii Roxanne} ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un pescatarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 90%. Acest scor este excelent. Încercați Pește Australian, Salată De Varză Australiană, și Tunan și coacere de porumb pentru rețete similare.

Vin recomandat: Merlot, Pinot Noir, Vin Roz

Tonul funcționează foarte bine cu vinul Merlot, Pinot Noir și rosul. Deși peștele este adesea asociat cu vinul alb, peștele' meatier', cum ar fi tonul, poate merge absolut cu vinul roșu. De asemenea, un Rosul se va împerechea frumos, mai ales dacă tunanul dvs. este preparat cu ingrediente mai potrivite pentru un vin alb. Grgich Hills Estate Merlot cu un rating de 4,2 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 47 de dolari pe sticlă.
Grgich Hills Estate Merlot
Grgich Hills Estate Merlot
Un Merlot cu climă rece, cu arome strălucitoare de fructe și aciditate plăcută gurii din podgoriile Grgich Hills din sudul Văii Napa, cultivate fără îngrășăminte artificiale, pesticide sau erbicide. Cu arome minunat complexe de afine, cedru și alune prăjite, acest vin este partenerul perfect cu filet de vită, raft de miel sau carne de porc prăjită.
DificultateMediu
Gata În50 m.
Porții4
Scor De Sănătate32
Revista