Coacerea Pâinii: Brioșe Englezești Cu Aluat

Coacerea Pâinii: Brioșe Englezești Cu Aluat
Pentru 16 cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 8 porții cu 107 calorii, 4G de proteine, și 2G de grăsime fiecare. Această rețetă este plăcută de 74 de gurmanzi și bucătari. Un amestec de lapte degresat, unt, sare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 2 ore. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 22%. Acest scor este destul de rău. Încercați Brioșe Englezești Cu Aluat, Brioșe Englezești Cu Aluat, și Coacerea Pâinii: Vafe Cu Aluat pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Dacă starterul dvs. este refrigerat, scoateți-l din frigider cu o zi înainte de a-l folosi, hrăniți suficient pentru a putea scoate 1/2 cană de starter a doua zi și lăsați-l nerefrigerat peste noapte. Dacă starterul dvs. are temperatura camerei, nu trebuie să așteptați. Puneți 1/2 cană de starter, 1/2 cană de apă și aproximativ 1/3 din făină într-un castron. Se amestecă bine pentru a se combina, se acoperă vasul și se lasă deoparte timp de 60 de minute. După ce amestecul de pornire s-a odihnit timp de 60 de minute, ar trebui să fie foarte activ. Dacă nu este, îl puteți lăsa să stea mai mult sau puteți adăuga 1 linguriță de drojdie instantanee în pasul următor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Drojdie InstantaneeDrojdie Instantanee
Prune Sau Alte Fructe FiertePrune Sau Alte Fructe Fierte
Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin, PreparatHrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin, Preparat
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
2
Între timp, într-un castron separat, combinați 1/2 cană de apă de la robinet foarte fierbinte, lapte uscat, unt, zahăr și sare. Se amestecă pentru a combina. Apa trebuie să fie suficient de fierbinte pentru a topi untul. Se lasă deoparte să se răcească la temperatura camerei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lapte PrafLapte Praf
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin, PreparatHrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin, Preparat
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
3
Combinați cele două amestecuri. adăugați făina rămasă (și drojdia instant dacă aveți nevoie de ea) și bateți bine cu o lingură de lemn. Acoperiți vasul și lăsați-l deoparte timp de 30 de minute. După 30 de minute, ar fi trebuit să se ridice în castron și să fie ușor și Bulbuc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Drojdie InstantaneeDrojdie Instantanee
Prune Sau Alte Fructe FiertePrune Sau Alte Fructe Fierte
Echipamente pe care le vei folosi
Uncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativUncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativ
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
4
Încălziți o plită la foc mediu și așezați 8 inele de brioșe englezești pe plită (sau puteți face acest lucru într-o tigaie mare, făcând 4 brioșe odată). Pulverizați interiorul inelelor cu spray antiaderent. Folosind un vas mare și fără a amesteca aluatul, împărțiți-l între cele 8 inele. Acoperiți inelele cu o foaie de biscuiți sau un capac mare de oală și gătiți timp de 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
½ Linguriță Sare½ Linguriță Sare
1 Cană De Conserve De Căpșuni Smucker's® Sau Orice Conserve, Gem Sau Jeleu Smucker's®1 Cană De Conserve De Căpșuni Smucker's® Sau Orice Conserve, Gem Sau Jeleu Smucker's®
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
5
Folosind o pereche de clești, răsturnați inelele pentru a găti pe cealaltă parte. În acest moment, brioșele s-ar putea să se micșoreze deja de părțile laterale ale inelelor, așa că este posibil să aveți nevoie de o spatulă dedesubt pentru a vă ajuta să răsturnați. Acoperiți din nou inelele și gătiți încă 5 minute. Brioșele trebuie să fie maro auriu pe ambele părți. Mutați brioșele într-un raft pentru a se răci. Împărțiți-le cu o furculiță și prăjiți-le înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se DoreștePentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
Echipamente pe care le vei folosi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
4 Uncii De Brânză învechită De Lapte De Vacă De înaltă Calitate, Cum Ar Fi Brânza Flagship Beecher, Mărunțită4 Uncii De Brânză învechită De Lapte De Vacă De înaltă Calitate, Cum Ar Fi Brânza Flagship Beecher, Mărunțită
DificultateExpert
Gata În2 hrs
Porții8
Scor De Sănătate1
Revista