Coacerea Pâinii: Brioșe Englezești Cu Aluat
Pentru 16 cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 8 porții cu 107 calorii, 4G de proteine, și 2G de grăsime fiecare. Această rețetă este plăcută de 74 de gurmanzi și bucătari. Un amestec de lapte degresat, unt, sare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 2 ore. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 22%. Acest scor este destul de rău. Încercați Brioșe Englezești Cu Aluat, Brioșe Englezești Cu Aluat, și Coacerea Pâinii: Vafe Cu Aluat pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Dacă starterul dvs. este refrigerat, scoateți-l din frigider cu o zi înainte de a-l folosi, hrăniți suficient pentru a putea scoate 1/2 cană de starter a doua zi și lăsați-l nerefrigerat peste noapte. Dacă starterul dvs. are temperatura camerei, nu trebuie să așteptați. Puneți 1/2 cană de starter, 1/2 cană de apă și aproximativ 1/3 din făină într-un castron. Se amestecă bine pentru a se combina, se acoperă vasul și se lasă deoparte timp de 60 de minute. După ce amestecul de pornire s-a odihnit timp de 60 de minute, ar trebui să fie foarte activ. Dacă nu este, îl puteți lăsa să stea mai mult sau puteți adăuga 1 linguriță de drojdie instantanee în pasul următor.
Între timp, într-un castron separat, combinați 1/2 cană de apă de la robinet foarte fierbinte, lapte uscat, unt, zahăr și sare. Se amestecă pentru a combina. Apa trebuie să fie suficient de fierbinte pentru a topi untul. Se lasă deoparte să se răcească la temperatura camerei.
Combinați cele două amestecuri. adăugați făina rămasă (și drojdia instant dacă aveți nevoie de ea) și bateți bine cu o lingură de lemn. Acoperiți vasul și lăsați-l deoparte timp de 30 de minute. După 30 de minute, ar fi trebuit să se ridice în castron și să fie ușor și Bulbuc.
Încălziți o plită la foc mediu și așezați 8 inele de brioșe englezești pe plită (sau puteți face acest lucru într-o tigaie mare, făcând 4 brioșe odată). Pulverizați interiorul inelelor cu spray antiaderent. Folosind un vas mare și fără a amesteca aluatul, împărțiți-l între cele 8 inele. Acoperiți inelele cu o foaie de biscuiți sau un capac mare de oală și gătiți timp de 5 minute.
Folosind o pereche de clești, răsturnați inelele pentru a găti pe cealaltă parte. În acest moment, brioșele s-ar putea să se micșoreze deja de părțile laterale ale inelelor, așa că este posibil să aveți nevoie de o spatulă dedesubt pentru a vă ajuta să răsturnați. Acoperiți din nou inelele și gătiți încă 5 minute. Brioșele trebuie să fie maro auriu pe ambele părți. Mutați brioșele într-un raft pentru a se răci. Împărțiți-le cu o furculiță și prăjiți-le înainte de servire.