Coacerea Pâinii: Boabe Antice
Coacerea pâinii: boabele antice ar putea fi doar pâinea pe care o căutați. Această rețetă servește 8 și costă 29 de cenți pe porție. O porție conține 233 calorii, 8g de proteine, și 3G de grăsime. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un vegan dieta. Un amestec de ulei de măsline, făină de cereale antice, gluten vital de grâu și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 2 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 64%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Pâine Cu Cereale Antice, Salată simplă de roșii cu pesmet proaspăt / Udi ' s Ancient Grains, și Salată De Cereale Antice.
Instrucțiuni
Combinați făina, glutenul, apa, drojdia și zahărul în vasul standului dvs. amestecat. Frământați cu cârligul de aluat până când aveți un aluat elastic.
Adăugați sarea și uleiul de măsline și continuați să frământați până când ambele sunt complet încorporate.
Formați aluatul într-o bilă, stropiți cu ulei de măsline suplimentar și readuceți aluatul în castron. Acoperiți vasul cu folie de plastic și lăsați - l deoparte până la dublarea dimensiunii-aproximativ o oră.
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade și presărați făină de porumb pe o foaie de copt.
Presărați puțină făină pe suprafața de lucru și scoateți aluatul. Frământați aluatul scurt, apoi formați-l într-o bilă.
Așezați-l, cu cusătura în jos, pe foaia de copt pregătită. Se acoperă cu folie de plastic și se lasă deoparte până la dublarea dimensiunii - aproximativ 40 de minute.
Tăiați pâinea după dorință, apoi coaceți până se rumenesc frumos, aproximativ 35 de minute.
Scoateți pâinea într-un suport pentru a se răci complet înainte de a o felia.