Clătite umplute cu ciocolată acoperite cu sos de căpșuni

Crepele umplute cu ciocolată acoperite cu sos de căpșuni ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru masa de dimineață. Pentru $1.86 pe portie, această rețetă acoperă 25% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 18g de proteine, 32g de grăsime, și un total de 532 calorii. Această rețetă servește 2. Dacă aveți unt, jigger grand marnier, lapte și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Ziua Mamei va fi și mai special cu această rețetă. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Este o preț rezonabil rețetă pentru fanii mâncării mediteraneene. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 58%. Acest scor este solid. Încercați Crepe de căpșuni de ciocolată cu sos de Caramel, Clătite umplute cu căpșuni, acoperite cu dulce de leche, și CRC-uri umplute cu mere cu sos de Caramel pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un bol de amestecare, amestecați făina, oul și laptele împreună până se omogenizează. Aluatul trebuie să fie liber și ușor.
Încălziți o tigaie mică antiaderentă pe înălțime medie. Ungeți ușor tigaia cu 1/4 din unt. Ștergeți orice exces.
Se toarnă aluatul în tigaie și se învârte astfel încât aluatul să acopere partea de jos a tigaiei. Când crepul este auriu pe fund, întoarceți-vă și gătiți cealaltă parte până la auriu.
Scoateți și lăsați să se răcească. Repetați cu aluatul rămas.
Într-un castron, amestecați brânza și cacao împreună.
Adăugați o picătură de lapte pentru a slăbi, deși doriți ca amestecul să fie gros. Puneți-l în 3 clătite și rotiți-le până se închid.
Așezați unul lângă altul pe o farfurie de servire.
Încălziți o tigaie mare la foc mare. Aruncați untul rămas și apoi căpșunile. Gatiti-le usor si adaugati Grand Marnier. Fiți precauți atunci când faceți acest lucru și stați înapoi din tigaie.
Lăsați alcoolul să se gătească și scoateți-l de pe foc.
Se presară zahărul și se aruncă până se amestecă bine. Se toarna peste clatite si se serveste cald.