Clătite Portocalii-Ricotta

Clătitele cu portocale-Ricotta ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete de masă de dimineață. Această rețetă servește 5. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 175 calorii, 8g de proteine, și 4G de grăsime pe porție. Pentru 41 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați praful de copt, laptele, gălbenușurile de ou și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Este adus la tine de retetele mele. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 32%, ceea ce nu este atât de spectaculos. Rețete similare includ Clătite cu miere și Ricotta din floare de portocal crud din grâu integral adaptate din clătitele cu miere și ricotta din grâu integral Donna Hay de la "Fresh and Light", Clătite Cu Ricotta Portocalie, și Clătite ricotta cu busuioc portocaliu.
Instrucțiuni
Lingurați ușor făina într-o cană de măsurare uscată și nivelați cu un cuțit.
Combinați făina, zahărul, praful de copt, bicarbonatul de sodiu și sarea într-un castron mare.
Combinați brânza ricotta și următoarele 4 ingrediente (brânză prin gălbenușuri) și adăugați la amestecul de făină, amestecând până se omogenizează. Bateți albușurile la viteza mare a unui mixer până se formează vârfuri rigide. Îndoiți ușor un sfert din albușurile de ou în amestec de brânză; pliați ușor în albușurile rămase.
Puneți aproximativ 1/4 cană de aluat pe o plită antiaderentă fierbinte sau o tigaie mare antiaderentă. Întoarceți clătitele când blaturile sunt acoperite cu bule și marginile arată gătite.