Clătite pentru micul dejun cu fructe de pădure
Micul dejun Crepes cu fructe de padure ar putea fi doar micul dejun pe care îl căutați. O porție conține 174 calorii, 3G de proteine, și 7g de grăsime. Pentru $1.68 pe portie, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. Dacă aveți la îndemână zmeură, zahăr de cofetărie, clătite și alte câteva ingrediente, o puteți face. Acesta este adus la tine de gustul de acasă. Este un accesibil rețetă pentru fanii mâncării mediteraneene. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 24%. Acest scor este destul de rău. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Clătite pentru micul dejun cu fructe de pădure, Crepe cu fructe de padure, și Fructe De Padure N Cremă Crepes.
Instrucțiuni
Într-un castron mare, combinați zmeura și murele; pus deoparte. Într-un castron mic, combinați smântâna și zahărul cofetarilor până se omogenizează. Se amestecă iaurtul, sucul de lămâie, coaja de tei, vanilia și sarea.
Întindeți 2 linguri de amestec de smântână peste fiecare crep; se acoperă cu aproximativ 1/3 cană de fructe de pădure.
Rulați; stropiți cu amestecul de smântână rămas.
Vin recomandat: Cremă Sherry, Port, șampanie, Bordeaux, Moscato Dasti, Burgundia Albă
Sherry cremă, Port și șampanie sunt alegeri excelente pentru clătite. O regulă obișnuită de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu sherry cremă, iar deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. NV Solera Cream Sherry cu un rating de 4,5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 17 dolari pe sticlă.
NV Solera Cream Sherry
Sherry cremă Solera are o nuanță strălucitoare de chihlimbar și cupru profund. Cu arome de butterscotch și pecan, aromele dulci de nuci sărate și condimente maro poartă un accent complex de caramel. O intrare dulce duce la un palat rotunjit, luxuriant, moderat corpolent, cu un finisaj lung și aromat.