Clătite maghiare cu unt de arahide și gem: Palacsinta

Clătite maghiare cu unt de arahide și gem: Palacsinta
Reteta Crepes maghiare cu unt de arahide și gem: Palacsinta ar putea satisface pofta ta din Europa de Est în jurul valorii de 1 oră. O porție conține 810 calorii, 13g de proteine, și 48G de grăsime. Această rețetă servește 4. Pentru $1.73 pe portie, această rețetă acoperă 13% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați gem, sare, făină și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Doar câțiva oameni au plăcut cu adevărat această masă de dimineață. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 19%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Palacsinta Maghiară (Crepes), Crumble-Topped Unt De Arahide Căpșuni Gem Baruri, și Crepes cu unt de arahide și gem.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mediu, amestecați ouăle și laptele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(Keebler)(Keebler)
2 Căni De Brânzeturi Mărunțite Amestecate, Cum Ar Fi Brânzeturi Pentru Tacos2 Căni De Brânzeturi Mărunțite Amestecate, Cum Ar Fi Brânzeturi Pentru Tacos
Echipamente pe care le vei folosi
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa GustLamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
2
Bateți sarea, zahărul granulat și făina. Puneți deoparte timp de 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Colorant Alimentar Red Velvet (cum Ar Fi Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) Sau După Cum DorițiColorant Alimentar Red Velvet (cum Ar Fi Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) Sau După Cum Doriți
Lorann Bucătărie Profesională®Lorann Bucătărie Profesională®
(tub Mare)(tub Mare)
Echipamente pe care le vei folosi
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa GustLamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
3
Preîncălziți cuptorul la 200 de grade și puneți un platou în cuptor pentru a se încălzi.
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
4
Într-o tigaie antiaderentă de 8 până la 10 inci, topiți aproximativ 1/2 linguriță de unt la foc mediu. Când se spumează, se toarnă sau se toarnă în aproximativ 1/8 cană (2 linguri) de aluat. Ridicați și rotiți tigaia, astfel încât aluatul să acopere fundul. Înlocuiți tigaia de pe arzător și gătiți doar până când este setată și partea inferioară este ușor rumenită. Folosind o spatulă sau degetele, răsturnați și gătiți până când cealaltă parte este ușor rumenită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Topping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, OptionalTopping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
1 Litru (aproximativ 4 Căni) Smântână Groasă1 Litru (aproximativ 4 Căni) Smântână Groasă
PolonicPolonic
5
Transferați pe platoul încălzit. Repetați până când aluatul este consumat.
6
Scoateți crepele din cuptor. Unul câte unul, întindeți fiecare crjpe cu un strat subțire de unt de arahide și gem și rulați ca un trabuc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(cum Ar Fi Crunch Bar)(cum Ar Fi Crunch Bar)
CrepeCrepe
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
Drajeuri Perle AlbeDrajeuri Perle Albe
GemGem
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
7
Așezați 2 crepe rulate pe fiecare dintre cele 4 farfurii de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CrepeCrepe
8
Se presară cu zahărul cofetarilor și se servește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
La 2 Kiwi Mijlocii, Decojite și FeliateLa 2 Kiwi Mijlocii, Decojite și Feliate
DificultateGreu
Gata În1 h
Porții4
Scor De Sănătate4
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista