Clătite de cartofi cu brânză de iaurt de arpagic

Clătitele de cartofi cu brânză de iaurt arpagic ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Pentru 60 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 197 calorii, 8g de proteine, și 7g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 8. Această rețetă este tipică bucătăriei evreiești. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Este perfect pentru Hanuka. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați sare, ouă, arpagic și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 36%. Acest scor este destul de rău. Încercați Salată Grecească De Iaurt Și Cartofi De Arpagic, Salată nouă de cartofi și pui cu pansament de arpagic cu iaurt, și Salată de cartofi cu pansament cu iaurt de arpagic de mărar pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Pentru a pregăti brânza de iaurt, așezați o strecurătoare sau o sită într-o măsură de sticlă de 2 litri sau un castron mediu. Strecurătoare linie cu 4 straturi de tifon, permițând tifon să se extindă peste marginea exterioară. Lingură iaurt în strecurătoare. Acoperiți ușor cu folie de plastic și dați-l la frigider timp de 12 ore. Puneți brânza de iaurt într-un castron și aruncați lichidul. Se amestecă arpagic, 1/4 linguriță sare și 1/8 linguriță piper. Acoperiți și refrigerați.
Pentru a pregăti clătite de cartofi, întindeți cartoful și ceapa între mai multe straturi de prosoape de hârtie; lăsați să stea 15 minute sau până abia umed, apăsând ocazional.
Combinați făina, 1 linguriță sare, 1/2 linguriță piper și ouăle într-un castron mare. Se amestecă cartoful și ceapa.
Încălziți aproximativ 2 lingurițe de ulei într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare. Lingura 2 linguri amestec de cartofi pentru fiecare din 6 clatite pe tigaie. Gatiti 2 minute pe fiecare parte sau pana devin aurii. Repetați procedura cu amestecul rămas de ulei și cartofi.
Serviți clătitele cu brânză de iaurt.
Notă: pentru a îngheța, lăsați clătitele fierte să se răcească complet. Stivați într-un recipient etanș între straturile de hârtie de ceară și congelați până la 2 luni. Pentru a reîncălzi, așezați pe o foaie de copt.
Coaceți la 350 timp de 15 minute.