Clustere De Floricele De Mere Caramel
Dacă aveți aproximativ 1 oră pentru a petrece în bucătărie, Caramel Apple Popcorn clustere ar putea fi un minunat fără gluten rețetă pentru a încerca. O porție conține 212 calorii, 2G de proteine, și 10g de grăsime. Pentru 37 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 24. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Nu o mulțime de oameni plăcut cu adevărat acest hor d ' oeuvre. Este un foarte accesibil rețetă pentru fanii mâncării americane. Această rețetă din Alimenterețeaua necesită sirop de porumb, zahăr brun, suc de mere și ulei vegetal. Este perfect pentru Halloween. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular destul de rău de 12%. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Clustere Picante De Floricele De Caramel, Clustere De Floricele De Caramel Fără Lactate, și Ciorchini De Popcorn Caramel Cu Sare De Mare.
Instrucțiuni
Tapetați 2 foi de copt cu hârtie pergament.
Încălziți uleiul vegetal într-o oală la foc mediu-mare.
Adăugați sâmburii de floricele; acoperiți și gătiți, agitând tigaia, până când poppingul dispare.
Se ia de pe foc și se lasă să iasă sâmburii rămași timp de încă 30 de secunde. Împărțiți floricelele între foile de copt pregătite, aruncând orice sâmburi nepopulate. Împrăștiați chipsurile de mere și migdalele deasupra.
Faceți caramelul: aduceți sucul de mere, zahărul brun și siropul de porumb la fiert într-o cratiță mare cu fund greu la foc mediu-mare. Gatiti fara sa amestecati pana cand amestecul este chihlimbar adanc si un termometru pentru bomboane Inregistreaza 280 de grade F, aproximativ 30 de minute (caramelul va bule energic spre sfarsitul timpului de gatire).
Se amestecă untul în caramel până se topește.
Adăugați 2 lingurițe de sare și condimentul de plăcintă cu mere.
Adăugați applejack și cayenne, dacă utilizați, și gătiți până se îngroașă ușor, aproximativ 1 minut.
Se toarnă caramelul fierbinte peste amestecul de floricele și se aruncă cu grijă cu două spatule de cauciuc.
Lăsați să se răcească ușor, apoi separați amestecul în ciorchini cât este încă cald.
Lăsați să se răcească complet.
Vin recomandat: Vin Spumant, Trandafir Spumant
Popcornul funcționează foarte bine cu vinul spumant și cu spumantul ros. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu alimentele și completează o varietate de arome. Ai putea încerca Charles de Cazanove Tete de Cuvee Brut. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,7 din 5 stele și un preț de aproximativ 40 de dolari pe sticlă.
Charles de Cazanove Tete de Cuvee Brut
Bulele fine formează un șir mare pe un fundal auriu. Un nas fructat și arome delicioase, persistente de zahăr de orz și brioșe. Un vin foarte plin de viață, care este foarte versatil. Aceasta este o șampanie strălucitoare și ușoară pentru orice petrecere!Această șampanie se împerechează bine cu crustacee, preparate din carne de porc, brânzeturi ușoare și moi și pește bogat.Amestec: 10% Chardonnay, 30% Pinot Meunier, 60% Pinot Noir