Clatite suedeze cu zmeura

Clatite suedeze cu zmeura
Nevoie de o mâncare vegetariană de dimineață? Clătitele suedeze cu zmeură ar putea fi o rețetă extraordinară de încercat. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 16g de proteine, 4G de grăsime, și un total de 284 calorii. Această rețetă servește 2. Pentru $1.85 pe portie, această rețetă acoperă 20% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de splenda, gălbenuș de ou, făină și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de aromată. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Doar câțiva oameni i-au plăcut foarte mult acest fel de mâncare Scandinavă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este adus la tine de Epicurious. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 77%. Acest scor este bun. Rețete similare sunt Clatite De Migdale Dulci Cu Zmeura Proaspata, Clatite Suedeze, și Clatite Suedeze.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mediu, bateți gălbenușul de ou, Splenda, vanilia și sarea. Alternativ, amestecați laptele și făina, amestecând bine după fiecare adăugare, pentru a face un aluat subțire și neted.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gălbenuș De OuGălbenuș De Ou
SplendaSplenda
VanilieVanilie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
LapteLapte
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
2
Într-un alt bol, bateți albușurile până când țin vârfuri tari. Îndoiți-le ușor și rapid în aluatul de clătite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Albușuri De OuAlbușuri De Ou
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
3
Înveliți ușor o tigaie mare antiaderentă cu spray de gătit; se pune la foc mediu - mare. Aruncați aproximativ 2 linguri de aluat în tigaie pentru fiecare clătită. Gatiti cat mai multe clatite simultan cat se vor potrivi confortabil, intoarcandu-le cand sunt rumenite. Timpul Total de gătit este de aproximativ 3 minute pe clătită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
4
Se servește cu fructele de pădure.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fructe De PadureFructe De Padure
5
Gust
6
Rezervați, folosind baza de date nutrițională USDA
7
Dieta Mondială cu 5 factori de Harley Pasternak, M.Sc. și Laura Moser. Copyright 2010 de Harley Pasternak, M.Sc. și Laura Moser. Publicat de Ballantine Books. Toate Drepturile Rezervate.Harley Pasternak, M.Sc., a apărut la The Oprah Winfrey Show, The Tyra Banks Show, Access Hollywood, Extra, VH1, e!, și de multe ori pe Today Show. Deține un master în științe în fiziologia exercițiilor și științe nutriționale și o diplomă de Onoare în kinesiologie. De asemenea, este certificat de Colegiul American de Medicină Sportivă și de societatea canadiană de Fiziologie a exercițiilor. Locuiește în Los Angeles, California.

Echipamente

DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții2
Scor De Sănătate41
Revista