Clatite Germane

Clatite Germane
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de masă de dimineață, așa că încercați clătitele germane. Această rețetă face 3 porții cu 230 calorii, 6g de proteine, și 2G de grăsime fiecare. Pentru 70 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați conserve de caise, ou, zahăr și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Această rețetă este tipică bucătăriei europene. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Este adus la tine de retetele mele. Cu o lingură scor de 28%, acest fel de mâncare nu este atât de spectaculos. Rețete similare includ Clatite Germane, Clatite Germane, și Clatite Germane.

Instrucțiuni

1
Combinați primele 3 ingrediente într-un castron mediu; se amestecă bine.
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Combinați laptele și oul într-un castron mic; se amestecă bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LapteLapte
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
3
Se adaugă în amestecul de făină, amestecând bine cu un tel de sârmă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
4
Înveliți o tigaie antiaderentă de 10 inci cu spray de gătit și puneți-o la foc mediu-mare până când este fierbinte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
5
Scoateți tigaia de pe foc și turnați un aluat de 1/4 cană în tigaie; înclinați rapid tigaia în toate direcțiile, astfel încât aluatul acoperă tigaia cu o peliculă subțire. Gatiti aproximativ 1 minut.
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
6
Ridicați marginea clătitei cu atenție cu o spatulă pentru a testa coacerea (clătita este gata să se întoarcă atunci când poate fi scuturată din tigaie și partea inferioară este ușor rumenită). Întoarceți clătita și gătiți încă 30 de secunde.
Echipamente pe care le vei folosi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
TigaieTigaie
7
Așezați clătita pe un prosop și lăsați să se răcească. Repetați procedura cu aluatul rămas. Stivați clătitele între straturi unice de hârtie de ceară sau prosoape de hârtie pentru a preveni lipirea.
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De HârtieProsoape De Hârtie
Hârtie De CearăHârtie De Ceară
8
Întindeți 1 lingură de conserve peste fiecare clătită și înfășurați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ConservăConservă
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
RolaRola
9
Garnisiți cu felii de portocale și zmeură, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Felii De PortocaleFelii De Portocale
ZmeurăZmeură
10
Se presară cu zahăr pudră, dacă se dorește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr PudrăZahăr Pudră

Vin recomandat: Dornfelder, Riesling

Dornfelder și Riesling sunt alegeri excelente pentru limba germană. Berea ar putea părea alegerea naturală pentru mâncarea germană, dar riesling-ul German se împerechează minunat cu fructe de mare și șnițel, în timp ce un roșu German precum Dornfelder se potrivește bine cu carnea de vită și vânat. Ai putea încerca Heinz Eifel Shine Dornfelder dulce roșu. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 3,5 din 5 stele și un preț de aproximativ 12 dolari pe sticlă.
Heinz Eifel Shine Dornfelder Roșu Dulce
Heinz Eifel Shine Dornfelder Roșu Dulce
Reflexia razelor soarelui de pe râul Rhein ajută la coacerea acestor struguri roșii consistenți, producând astfel un vin plin de corp, cu arome de fructe roșii închise, cu o dulceață bine echilibrată.Bucurați-vă ușor răcit singur sau cu brânzeturi, salate paste și pește.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții3
Scor De Sănătate3
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista