Clatite Germane
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de masă de dimineață, așa că încercați clătitele germane. Această rețetă face 3 porții cu 230 calorii, 6g de proteine, și 2G de grăsime fiecare. Pentru 70 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați conserve de caise, ou, zahăr și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Această rețetă este tipică bucătăriei europene. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Este adus la tine de retetele mele. Cu o lingură scor de 28%, acest fel de mâncare nu este atât de spectaculos. Rețete similare includ Clatite Germane, Clatite Germane, și Clatite Germane.
Instrucțiuni
Combinați primele 3 ingrediente într-un castron mediu; se amestecă bine.
Combinați laptele și oul într-un castron mic; se amestecă bine.
Se adaugă în amestecul de făină, amestecând bine cu un tel de sârmă.
Înveliți o tigaie antiaderentă de 10 inci cu spray de gătit și puneți-o la foc mediu-mare până când este fierbinte.
Scoateți tigaia de pe foc și turnați un aluat de 1/4 cană în tigaie; înclinați rapid tigaia în toate direcțiile, astfel încât aluatul acoperă tigaia cu o peliculă subțire. Gatiti aproximativ 1 minut.
Ridicați marginea clătitei cu atenție cu o spatulă pentru a testa coacerea (clătita este gata să se întoarcă atunci când poate fi scuturată din tigaie și partea inferioară este ușor rumenită). Întoarceți clătita și gătiți încă 30 de secunde.
Așezați clătita pe un prosop și lăsați să se răcească. Repetați procedura cu aluatul rămas. Stivați clătitele între straturi unice de hârtie de ceară sau prosoape de hârtie pentru a preveni lipirea.
Întindeți 1 lingură de conserve peste fiecare clătită și înfășurați.
Garnisiți cu felii de portocale și zmeură, dacă doriți.
Se presară cu zahăr pudră, dacă se dorește.