Clasic Gravlax

Clasic Gravlax
Gravlax clasic ar putea fi doar Scandinave rețeta pe care o căutați. Această rețetă fără gluten, fără lactate, prietenoasă cu fodmap și pescatarian servește 12 și costă $1.7 pe portie. O porție conține 106 calorii, 12g de proteine, și 4G de grăsime. 1 persoană a considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. Un amestec de zahăr, coajă de lămâie, file de somon tăiat central și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 38%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Rețete similare includ Gravlax, Gravlax, și Gravlax cu lucrările.

Instrucțiuni

1
Combinați primele 4 ingrediente.
2
Presărați o treime din amestecul de sare în fundul unui vas de copt pătrat de 8 inci. Aranjați 1 jumătate de somon, cu pielea în jos, în vas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SomonSomon
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
3
Se presară cu un amestec de sare de o treime și mărar. Se acoperă cu jumătatea de somon rămasă, cu pielea în sus.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SomonSomon
MărarMărar
SareSare
4
Întindeți amestecul de sare rămas deasupra somonului. Acoperiți ușor cu folie de plastic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SomonSomon
4 Felii Subțiri De Salam4 Felii Subțiri De Salam
SareSare
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De PlasticFolie De Plastic
5
Așezați o tigaie din fontă sau alt obiect greu deasupra somonului pentru a-l cântări; refrigerați 24 de ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SomonSomon
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
6
Scoateți tigaia; pune deoparte. Descoperiți somonul;întoarceți cu grijă stiva de somon. Acoperiți ușor cu folie de plastic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SomonSomon
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De PlasticFolie De Plastic
TigaieTigaie
7
Puneți tigaia deasupra somonului și dați-o la frigider 24 de ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SomonSomon
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
8
Scoateți tigaia; pune deoparte. Descoperiți somonul;întoarceți cu grijă stiva de somon. Acoperiți ușor cu folie de plastic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SomonSomon
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De PlasticFolie De Plastic
TigaieTigaie
9
Puneți tigaia deasupra somonului și dați-o la frigider timp de 12 ore. Răsturnați și aruncați amestecul de mărar și sare; aruncați lichidul. Clătiți somonul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SomonSomon
MărarMărar
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
10
Tăiați somonul în felii (groase de 1/8 inch). Aruncați pielea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SomonSomon

Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc

Somonul poate fi asociat cu Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Ai putea încerca Trentadue la Storia Chardonnay. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,3 din 5 stele și un preț de aproximativ 20 de dolari pe sticlă.
Trentadue La Storia Chardonnay
Trentadue La Storia Chardonnay
Chardonnay 2014, Coasta Sonoma, este tipic pentru soiul cu arome de mere, piersici albe și citrice. Cu mai mult timp în sticlă arome nuanțate de nucșoară, pâine prăjită ușoară și vanilie vin să se joace împreună cu sugestia de ananas și lămâi coapte Meyer. Senzația gurii este clară și restrânsă, cu mineralitate clară și puritate a fructelor. Bogat, elegant și frumos echilibrat.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții12
Scor De Sănătate6
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista