Clafouti cu cireșe la cuptor olandez

Clafouti cu cireșe la cuptor olandez
Dutch Oven Cherry Clafouti este un desert care servește 8. O porție conține 144 de calorii, 3 g de proteine și 6 g de grăsimi. Pentru 56 de cenți per porție, această rețetă acoperă 4% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 3 persoane au fost impresionate de această rețetă. Această rețetă de la Foodnetwork necesită unt, extract de vanilie, ouă și lapte. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă lacto ovo vegetariană. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis că această rețetă merită un scor de 16%. Acest scor este destul de prost. Rețete similare includ Clafouti de cireșe cu glazură balsamică de cireșe, Clafouti (cireșe) și Clafouti de cireșe.

Instrucțiuni

1
Vezi cum se prepară această rețetă.
2
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F sau pregătiți cărbune pentru gătit în aer liber încălzind cărbuni într-un horn de pornire până când este fierbinte și cenușă.
Echipamente pe care le vei folosi
Pentru Cuptorul OlandezPentru Cuptorul Olandez
3
Unge cu unt fundul și părțile laterale ale unui cuptor olandez de 5 litri. Dacă folosiți cireșe proaspete, clătiți, tulpina și sâmburele cireșele. Dacă folosiți cireșele congelate, puneți cireșele într-o strecurătoare și lăsați-le să se dezghețe complet înainte de utilizare. Aruncați sucul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Uncii De Cireșe Proaspete Sau Congelate12 Uncii De Cireșe Proaspete Sau Congelate
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
1 Lingură Zahăr Roșu Grosier1 Lingură Zahăr Roșu Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
Frunze De Pătrunjel Proaspăt RupteFrunze De Pătrunjel Proaspăt Rupte
4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci
4
Întindeți cireșele uniform peste fundul cuptorului olandez.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jumătăți De Nuci PecanJumătăți De Nuci Pecan
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Echipamente pe care le vei folosi
Frunze De Pătrunjel Proaspăt RupteFrunze De Pătrunjel Proaspăt Rupte
5
Într-un castron, amestecați ouăle și zahărul până când devine spumos și devine deschis la culoare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
Echipamente pe care le vei folosi
(112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)(112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
6
Adăugați laptele, vanilia și făina și amestecați pentru a se combina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane De Napolitană NeccoBomboane De Napolitană Necco
Prune Sau Alte Fructe FiertePrune Sau Alte Fructe Fierte
Prăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite GrosierPrăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
7
Turnați aluatul peste cireșe.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jumătăți De Nuci PecanJumătăți De Nuci Pecan
1
Coacem pe grătarul din mijloc, neacoperit, timp de 30 de minute sau până când deasupra devine auriu și un cuțit iese curat când este introdus în mijloc.
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
Gumă De Fructe Cu Dungi PortocaliiGumă De Fructe Cu Dungi Portocalii
1
Puneți 18 până la 19 cărbuni pe o masă de cuptor olandez.
Echipamente pe care le vei folosi
Frunze De Pătrunjel Proaspăt RupteFrunze De Pătrunjel Proaspăt Rupte
2
Așezați un grătar de răcire sau un alt gratar de sârmă, care are cel puțin 2 inci înălțime, direct peste cărbuni.
Echipamente pe care le vei folosi
Bitul De Copt Portocaliu M&mBitul De Copt Portocaliu M&m
3
Așezați cuptorul olandez pe grătar direct peste cărbuni. Acoperiți cu capac și puneți deasupra 22 până la 23 de cărbuni. Gatiti cu capac timp de 25 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Frunze De Pătrunjel Proaspăt RupteFrunze De Pătrunjel Proaspăt Rupte
4
Scoateți capacul și gătiți încă 5 minute sau până când deasupra devine auriu și un cuțit iese curat când este introdus în mijloc.
Echipamente pe care le vei folosi
Gumă De Fructe Cu Dungi PortocaliiGumă De Fructe Cu Dungi Portocalii
5
Lăsați să se răcească timp de 30 de minute înainte de a scoate din cuptorul olandez, de a feli și de a servi.
Echipamente pe care le vei folosi
Frunze De Pătrunjel Proaspăt RupteFrunze De Pătrunjel Proaspăt Rupte

Vin recomandat: Cremă Sherry, Port, Moscato Dasti

Crem Sherry, Porto și Moscato d'Asti sunt alegeri excelente pentru Clafoutis cu cireșe. O regulă comună de asociere a vinurilor este să vă asigurați că vinul este mai dulce decât mâncarea. Deserturile delicate se potrivesc bine cu Moscato d'Asti, deserturile cu nuci cu crema de sherry, iar deserturile cu caramel sau ciocolata se potrivesc bine cu porto. Ai putea încerca Taittinger Brut La Francaise. Recenzătorilor le place destul de mult, cu un rating de 4,3 din 5 stele și un preț de aproximativ 45 de dolari pe sticlă.
Taittinger Brut La Francaise
Taittinger Brut La Francaise
Această șampanie este un amestec de aproximativ 30 de podgorii Chardonnay și Pinot Noir, respectiv 40% și 60% din total, din mai multe recolte de struguri perfect copți.
DificultateMediu
Gata În40 m.
Porții8
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareDesert
Revista