Ciuperă de scoici și ciuperci
Cioara de scoici și ciuperci ar putea fi doar aperitivul pe care îl căutați. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 11 g de proteine, 13 g de grăsimi și un total de 265 de calorii. Pentru 2,91 USD per porție, această rețetă acoperă 11% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână scoici de dafin, unt, supă cremă condensată de cartofi și alte câteva ingrediente, o puteți face. Această rețetă este plăcută de 1 bucătari și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 28 de minute. Vă este adus de Foodnetwork. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă pescatariană. În general, această rețetă câștigă un scor destul de prost de 33%. Rețete similare sunt Cioara de scoici, Cioara de scoici și Cioara de scoici.
Instrucțiuni
Într-o oală medie, la foc mediu-mare, topim 2 linguri de unt. Dragă scoici în făină. Se scutura excesul si se caleste in unt timp de 3 minute, sau pana cand se opaca si incepe sa se coloreze. Folosiți o lingură cu fantă pentru a scoate scoicile din tigaie și lăsați deoparte.
Topiți restul de 2 linguri de unt în tigaie.
Se calesc ciupercile si telina timp de 5 minute.
Se amestecă vinul, supa de cartofi, sucul de scoici și condimentele cu fructe de mare. Se aduce la fiert, se reduce focul și se fierbe timp de 10 minute. Se amestecă scoici cu orice suc acumulat și se fierbe timp de 3 minute.
Vin recomandat: Pinot Noir, Chardonnay, Chenin Blanc
Scallops funcționează foarte bine cu Pinot Noir, Chardonnay și Chenin Blanc. Chardonnay și chenin blanc sunt potriviri grozave pentru scoici la grătar sau prăjiți. Dacă scoicile sunt asortate cu slănină sau alte mezeluri, încercați un pinot noir ușor răcit. Pinot Noir Williams Selyem Russian River Valley cu un rating de 4,9 din 5 stele pare a fi o potrivire bună. Costă aproximativ 110 de dolari pe sticlă.
Williams Selyem Russian River Valley Pinot Noir
Cireșe roșie, confituri de căpșuni și arome de petale de trandafir decolorate par să cânte în topul registrelor din această ofertă ademenitoare. Indicii de rădăcină de sfeclă, ierburi uscate și condimente de lemn oferă câteva note de bas pentru a completa această minunată suită orchestrală. Cu aer, aromele se intensifică cu note de cireș Morello. Gustul este foarte dens la intrare, cu o puternică strigă de mineralitate până la final. Taninurile au granulație extrem de fine și amintesc de ceaiul de Ceylon. Pinot Noir din Russian River Valley din 2015 este un clasic și evidențiază eleganța și puterea unei regiuni cu adevărat în creștere. Pinot Noir pentru acest amestec a fost obținut în principal din podgoria noastră Drake Estate și din podgoria Williams Selyem Estate.