Ciuperci în bulion de șalotă de Sherry

Ciuperci în bulion de șalotă de Sherry
Această rețetă servește 4. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, primară și vegetariană are 153 calorii, 3G de proteine, și 6g de grăsime pe porție. Pentru $3.88 pe portie, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 35 minute. Un amestec de bulion de legume, sare, ciuperci și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 28%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Sherry-șalotă varză caldă de Bruxelles Slaw, Salată prăjită de pere și șalotă cu vinetă de Sherry-Dijon, și Filet de porc Sous Vide cu vinetă de Sherry-șalotă.

Instrucțiuni

1
Clătiți ușor și scurgeți ciupercile. Aruncați tulpinile de shiitake. Feliați ciupercile în bucăți de mușcătură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
2
Într-o cratiță mare la foc mediu-mare, topiți untul. Se amestecă șalotele și se gătește până se rumenesc ușor, aproximativ 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cum Ar Fi Smog, Gulard, Rapini Sau Verdeață De Sfeclă, Tulpini TăiateCum Ar Fi Smog, Gulard, Rapini Sau Verdeață De Sfeclă, Tulpini Tăiate
6 Căței De Usturoi, 4 Zdrobiți și Ceilalți 2 Feliați Subțire6 Căței De Usturoi, 4 Zdrobiți și Ceilalți 2 Feliați Subțire
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Margarină Pareve, Topită2 Linguri De Margarină Pareve, Topită
3
Adăugați ciuperci și cimbru. Gatiti, amestecand des, pana cand ciupercile se rumenesc usor, 8-10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
2 Cesti Catei De Usturoi2 Cesti Catei De Usturoi
4
Adăugați sherry și bulion; gatiti, amestecand, pana fierbe supa. Acoperiți și fierbeți pentru a amesteca aromele, 2 până la 3 minute. Se condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Coaja De Pepene Verde Murat, 1 BorcanCoaja De Pepene Verde Murat, 1 Borcan
1-1/2 Cană Supă De Pui1-1/2 Cană Supă De Pui
8 Până La 9 Ardei Poblano, Copți, Curățați De Coajă și Tocați8 Până La 9 Ardei Poblano, Copți, Curățați De Coajă și Tocați
5
Împărțiți supa în 4 boluri de servire și acoperiți fiecare cu câteva crenguțe proaspete de cimbru sau frunze de pătrunjel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil
Cimbru Proaspăt Tocat Sau 1-1/2 Lingurițe De Cimbru Uscat, împărțitCimbru Proaspăt Tocat Sau 1-1/2 Lingurițe De Cimbru Uscat, împărțit
8 Până La 9 Ardei Poblano, Copți, Curățați De Coajă și Tocați8 Până La 9 Ardei Poblano, Copți, Curățați De Coajă și Tocați
Echipamente pe care le vei folosi
Violete Sălbatice (inclusiv Tulpini), SpălateViolete Sălbatice (inclusiv Tulpini), Spălate
6
*Dacă utilizați shiitakes, aruncați tulpinile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciuperci ShiitakeCiuperci Shiitake
DificultateMediu
Gata În35 m.
Porții4
Scor De Sănătate3
Revista