Ciuperci în bulion de șalotă de Sherry
Această rețetă servește 4. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, primară și vegetariană are 153 calorii, 3G de proteine, și 6g de grăsime pe porție. Pentru $3.88 pe portie, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 35 minute. Un amestec de bulion de legume, sare, ciuperci și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 28%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Sherry-șalotă varză caldă de Bruxelles Slaw, Salată prăjită de pere și șalotă cu vinetă de Sherry-Dijon, și Filet de porc Sous Vide cu vinetă de Sherry-șalotă.
Instrucțiuni
Clătiți ușor și scurgeți ciupercile. Aruncați tulpinile de shiitake. Feliați ciupercile în bucăți de mușcătură.
Într-o cratiță mare la foc mediu-mare, topiți untul. Se amestecă șalotele și se gătește până se rumenesc ușor, aproximativ 4 minute.
Adăugați ciuperci și cimbru. Gatiti, amestecand des, pana cand ciupercile se rumenesc usor, 8-10 minute.
Adăugați sherry și bulion; gatiti, amestecand, pana fierbe supa. Acoperiți și fierbeți pentru a amesteca aromele, 2 până la 3 minute. Se condimentează cu sare și piper.
Împărțiți supa în 4 boluri de servire și acoperiți fiecare cu câteva crenguțe proaspete de cimbru sau frunze de pătrunjel.
*Dacă utilizați shiitakes, aruncați tulpinile.