Ciupercile umplute vegetariene necesită în jur 30 minute de la început până la sfârșit. Acest hor d ' oeuvre are 360 calorii, 16g de proteine, și 15g de grăsime pe porție. Pentru $2.45 pe portie, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Un amestec de capace de ciuperci portobello, arpagic, brânză fontina și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma sarea grosieră, puteți urma acest fel principal cu Budincă De Ciocolată Crudă Sănătoasă ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 47%. Acest scor este solid. Încercați Ciuperci Umplute Vegetariene, Ciuperci Umplute Vegetariene, și Burrito Vegetarian cu fasole și ciuperci pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 40
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Așezați capacele de ciuperci, cu branhii în sus, pe o foaie de copt cu margini; stropiți cu ulei și oțet și condimentați cu sare și 1/4 linguriță de piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați
3
Coaceți până când capacele sunt doar fragede, aproximativ 10 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
4
Între timp, combinați roșiile, măslinele, pesmetul, brânza și arpagicul într-un castron mediu. Se condimentează cu restul de 1/4 linguriță de piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați
4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă
(de Preferință Bumble Bee Prime File Solid Albacore)
Aluat De Pâine De Porumb
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
5
Împărțiți uniform amestecul de roșii (aproximativ 1/2 cană pe ciupercă) între capacele portobello.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
6
Coaceți 10-12 minute sau până când se rumenesc ușor și ciupercile sunt fragede.