Ciuperci Umplute Vegetariene
Ciupercile umplute vegetariene necesită în jur 30 minute de la început până la sfârșit. Acest hor d ' oeuvre are 360 calorii, 16g de proteine, și 15g de grăsime pe porție. Pentru $2.45 pe portie, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Un amestec de capace de ciuperci portobello, arpagic, brânză fontina și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma sarea grosieră, puteți urma acest fel principal cu Budincă De Ciocolată Crudă Sănătoasă ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 47%. Acest scor este solid. Încercați Ciuperci Umplute Vegetariene, Ciuperci Umplute Vegetariene, și Burrito Vegetarian cu fasole și ciuperci pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 40
Așezați capacele de ciuperci, cu branhii în sus, pe o foaie de copt cu margini; stropiți cu ulei și oțet și condimentați cu sare și 1/4 linguriță de piper.
Coaceți până când capacele sunt doar fragede, aproximativ 10 minute.
Între timp, combinați roșiile, măslinele, pesmetul, brânza și arpagicul într-un castron mediu. Se condimentează cu restul de 1/4 linguriță de piper.
Împărțiți uniform amestecul de roșii (aproximativ 1/2 cană pe ciupercă) între capacele portobello.
Coaceți 10-12 minute sau până când se rumenesc ușor și ciupercile sunt fragede.