Ciuperci umplute II
Ciuperci umplute ii necesită în jur 40 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 10 și costă 89 de cenți pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă pescatariană are 195 calorii, 8g de proteine, și 10g de grăsime pe porție. Nu multor oameni le-a plăcut cu adevărat acest hor d ' oeuvre. 1 persoană a considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. Mergeți la magazin și ridicați piper măcinat, unt, ciuperci și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este adus la tine de Allrecipes. Cu o lingură scor de 33%, acest fel de mâncare nu este atât de extraordinar. Încercați Ciuperci Umplute, Ciuperci Umplute, și Ciuperci Umplute pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Ungeți ușor o foaie de cookie.
Curățați ciupercile și îndepărtați tulpinile. Tăiați suficientă tulpină pentru a produce o cană. Folosiți o perie de patiserie pentru a peria capacele cu ulei vegetal.
Într-o tigaie, topiți 2 linguri de unt sau margarină.
Adăugați tulpinile tocate și ceapa în untul fierbinte.
Se sotează amestecul timp de 4 minute, se scoate de pe foc și se lasă să se răcească.
Într-un bol mare de amestecare, combinați amestecul de ciuperci-ceapă, carne de crab, cremă de brânză, ou, 1 cană pesmet, pătrunjel, sare și piper. Puneți amestecul în capacele de ciuperci. Aranjați capacele pe foaia de cookie pregătită.
Într-o tigaie mică, topiți untul rămas și adăugați pesmetul rămas în untul topit. Odată ce firimiturile de pâine sunt acoperite, presărați-le ușor peste capacele de ciuperci.
Coaceți timp de 15 minute.