Ciuperci Umplute Cu Ton

Ciuperci Umplute Cu Ton
Ton Umplute ciuperci ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Această rețetă face 10 porții cu 62 calorii, 6g de proteine, și 4G de grăsime fiecare. Pentru 35 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este adus la tine de Toțiretete. 1 persoană a considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și pescatarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Mergeți la magazin și ridicați ciuperci, sare și piper, pudră de ceapă și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Cu o lingură scorul de 24%, acest fel de mâncare este destul de rău. Încercați Un picnic umplut: roșii umplute cu Tunan și anghinare, ardei roșu, Fetan și mazăre umplute cu dovlecei, nuci și zahăr brun umplute cu mere Macintosh, Caserola Cu Tăiței De Ton Cu Ciuperci Cremini Și Scallions, și Ciuperci Umplute pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți un cuptor la 350 grade F (175 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Combinați tonul, maioneza, ceapa uscată, pudra de ceapă, gustul dulce, brânza elvețiană, sarea și piperul într-un castron mare. Umpleți capacele de ciuperci cu amestecul de ton; așezați pe foaia de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă UscatăCeapă Uscată
Brânză ElvețianăBrânză Elvețiană
MaionezăMaioneză
CiuperciCiuperci
PiperPiper
SavureazăSavurează
SareSare
TonTon
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
BolBol
3
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când ciupercile sunt moi și începeți să renunțați la sucurile lor, 20 până la 25 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CiuperciCiuperci
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor

Vin recomandat: Merlot, Pinot Noir, Vin Roz

Tonul poate fi asociat cu vin Merlot, Pinot Noir și vin de la Rosa. Deși pește este adesea asociat cu vin alb,' meatier ' pește ca ton absolut poate merge cu vin roșu. De asemenea, un Rosa se va împerechea frumos, mai ales dacă tunanul dvs. este preparat cu ingrediente mai potrivite pentru un vin alb. Un vin pe care l-ai putea încerca este Miranda Lambert County Road Merlot Wine. Are 4,4 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 28 de dolari.
Miranda Lambert County Road Merlot Vin
Miranda Lambert County Road Merlot Vin
Spiritul nostru cel mai robust este plin de aromă fructată și culoare puternică, dar netedă ca textură și livrare. Cu esența sa de boabe coapte, aroma persistă atâta timp cât finisajul exploziv. Acest Merlot catifelat uscat este dotat cu echilibrul corect de putere și finețe care îl fac un însoțitor excelent pentru friptură și paste cu sos roșu corpolent și ciocolată neagră.
DificultateMediu
Gata În35 m.
Porții10
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista