Ciuperci Umplute Cu Ton
Ton Umplute ciuperci ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Această rețetă face 10 porții cu 62 calorii, 6g de proteine, și 4G de grăsime fiecare. Pentru 35 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este adus la tine de Toțiretete. 1 persoană a considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și pescatarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Mergeți la magazin și ridicați ciuperci, sare și piper, pudră de ceapă și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Cu o lingură scorul de 24%, acest fel de mâncare este destul de rău. Încercați Un picnic umplut: roșii umplute cu Tunan și anghinare, ardei roșu, Fetan și mazăre umplute cu dovlecei, nuci și zahăr brun umplute cu mere Macintosh, Caserola Cu Tăiței De Ton Cu Ciuperci Cremini Și Scallions, și Ciuperci Umplute pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți un cuptor la 350 grade F (175 grade C).
Combinați tonul, maioneza, ceapa uscată, pudra de ceapă, gustul dulce, brânza elvețiană, sarea și piperul într-un castron mare. Umpleți capacele de ciuperci cu amestecul de ton; așezați pe foaia de copt.
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când ciupercile sunt moi și începeți să renunțați la sucurile lor, 20 până la 25 de minute.