Ciuperci umplute cu creveți și brânză de capră
Creveți și brânză de capră Ciuperci umplute ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Această rețetă servește 24. O porție conține 36 calorii, 3G de proteine, și 2G de grăsime. Pentru 53 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Dacă aveți la îndemână ciuperci baby portobello, rădăcină de ghimbir, sare și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Acesta este adus la tine de gust de acasă. Este o opțiune bună dacă urmăriți un pescatarian dieta. În general, această rețetă câștigă un nu atât de extraordinar scor spoonacular de 29%. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Ciuperci Umplute Cu Brânză De Capră, Ciuperci Umplute Cu Brânză De Capră, și Quesadillas umplute cu ciuperci și brânză de capră.
Instrucțiuni
Combinați creveții, brânza de capră, ceapa, pesmetul, ghimbirul, fulgii de piper, sarea și piperul într-un castron mic. Amestecați creveții de movilă în capace de ciuperci și așezați-le pe o foaie de copt unsă.
Stropiți cu ulei de susan.
Coaceți la 350 de euro timp de 10-15 minute sau până când creveții devin roz.
Garnisiți cu ceapă verde, dacă doriți.
Vin recomandat: Sauvignon Blanc, Riesling, Pinot Grigio
Creveții funcționează foarte bine cu Sauvignon Blanc, Riesling și Pinot Grigio. Aceste vinuri albe crocante funcționează bine cu creveții preparați într-o varietate de moduri, indiferent dacă sunt la grătar, prăjiți sau în sos de usturoi. Grgich Hills Estate Sauvignon Blanc (jumătate de sticlă) cu un rating de 4,5 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 19 dolari pe sticlă.
Grgich Hills Estate Sauvignon Blanc (jumătate de sticlă)
Sauvignon Blanc, în primul rând Musqu clona, cultivate în cele mai tari podgorii Grgich Hills Estate oferă aromatice elegante, florale. Realizat cu 100% Sauvignon Blanc.