Ciuperci umplute cu anghinare și brânză
Anghinare și brânză ciuperci umplute este un fără gluten și primar rețetă cu 8 porții. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 3G de proteine, 16g de grăsime, și un total de 184 calorii. Pentru $1.21 pe portie, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de frunze de pătrunjel, brânză asiago, usturoi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Funcționează bine ca hor d ' oeuvre. 16 persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 62%. Rețete similare includ Ciuperci umplute cu anghinare și brânză, Ciuperci Umplute Cu Anghinare, și Ciuperci Umplute Cu Spanac De Anghinare.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F.
Așezați ciupercile într-o pungă mare de depozitare a alimentelor din plastic.
Stropiți în suficient ulei de măsline extravirgin pentru a acoperi aproximativ 1/4 cană ar trebui să o facă. Agitați ciupercile pentru a le acoperi și împrăștiați pe o foaie de prăjituri. Prăjiți 10 minute, cu fața în sus. Se condimentează cu sare și piper și se răstoarnă. Aruncați anghinare sferturi scurse cu un strop de ulei de măsline extravirgin, usturoi, nucșoară, cimbru, brânză rasă și pătrunjel. Umpleți generos capacele de ciuperci, umplând umplutura. Topim anghinarea cu brânză Asiago mărunțită și revenim la cuptor. Gatiti ciupercile inca 5 minute pentru a topi branza si setati umplutura.