Ciuperci umplute cu anghinare și brânză

Ciuperci umplute cu anghinare și brânză
Anghinare și brânză ciuperci umplute este un fără gluten și primar rețetă cu 8 porții. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 3G de proteine, 16g de grăsime, și un total de 184 calorii. Pentru $1.21 pe portie, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de frunze de pătrunjel, brânză asiago, usturoi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Funcționează bine ca hor d ' oeuvre. 16 persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 62%. Rețete similare includ Ciuperci umplute cu anghinare și brânză, Ciuperci Umplute Cu Anghinare, și Ciuperci Umplute Cu Spanac De Anghinare.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
3
Așezați ciupercile într-o pungă mare de depozitare a alimentelor din plastic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Inele Subtiri De Ardei Rosu DulceInele Subtiri De Ardei Rosu Dulce
4
Stropiți în suficient ulei de măsline extravirgin pentru a acoperi aproximativ 1/4 cană ar trebui să o facă. Agitați ciupercile pentru a le acoperi și împrăștiați pe o foaie de prăjituri. Prăjiți 10 minute, cu fața în sus. Se condimentează cu sare și piper și se răstoarnă. Aruncați anghinare sferturi scurse cu un strop de ulei de măsline extravirgin, usturoi, nucșoară, cimbru, brânză rasă și pătrunjel. Umpleți generos capacele de ciuperci, umplând umplutura. Topim anghinarea cu brânză Asiago mărunțită și revenim la cuptor. Gatiti ciupercile inca 5 minute pentru a topi branza si setati umplutura.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Busuioc Rupt Sau Tocat (10 Până La 12 Frunze)Busuioc Rupt Sau Tocat (10 Până La 12 Frunze)
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
Brânză AsiagoBrânză Asiago
Sos De Afine, Pentru ServireSos De Afine, Pentru Servire
Chifle De Sandviș Submarin (aproximativ 10 Inchi)Chifle De Sandviș Submarin (aproximativ 10 Inchi)
Inele Subtiri De Ardei Rosu DulceInele Subtiri De Ardei Rosu Dulce
Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)
1 1/2 Cană De Unt De Arahide Extra Crocant JIF®1 1/2 Cană De Unt De Arahide Extra Crocant JIF®
1 Portocala, Coaja1 Portocala, Coaja
1 Ceapă Galbenă Medie, Tăiată Grosier în Bucăți Egale1 Ceapă Galbenă Medie, Tăiată Grosier în Bucăți Egale
1 Cană Cuburi De Pui La Rotisor1 Cană Cuburi De Pui La Rotisor
2 Cesti Catei De Usturoi2 Cesti Catei De Usturoi
Echipamente pe care le vei folosi
Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
5
Se servește cald.
DificultateGreu
Gata În50 m.
Porții8
Scor De Sănătate10
DietaPrimal
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista