Ciuperci-Spanac Ouă Coapte
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați ouăle coapte cu ciuperci-spanac. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 17g de proteine, 16g de grăsime, și un total de 292 calorii. Pentru $1.71 pe portie, această rețetă acoperă 23% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. Această rețetă este plăcută de 14 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați lapte, pâine cu cartofi, sare și piper kosher și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma ceapa, puteți urma acest fel principal cu Bomboane De Porumb Cupcakes ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 74%. Acest scor este solid. Încercați Ouă Coapte Cu Ciuperci De Spanac Italian, Ouă coapte cu spanac, ciuperci și praz, și Spanac de ciuperci și brânză de capră ouă coapte pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți uleiul de măsline într-o tigaie mare la foc mediu-mare.
Adăugați ceapa și gătiți, amestecând ocazional, până devin aurii, aproximativ 8 minute.
Adăugați ciupercile și gătiți, netulburate, până când încep să se rumenească, aproximativ 2 minute.
Adăugați 1/2 linguriță sare și piper după gust; continuați să gătiți, amestecând ocazional, până la moale, încă aproximativ 4 minute. Se amestecă spanacul și se gătește până se ofilesc, aproximativ 2 minute.
Se ia de pe foc și se lasă să se răcească.
Periați un vas de copt de 9 pe 13 inci cu ulei de măsline. Aranjați pâinea în vas într-un singur strat, cu marginile ușor suprapuse, apoi lingurați amestecul de ciuperci-spanac deasupra. Dacă faceți înainte, acoperiți și refrigerați peste noapte.
Când este gata de coacere, Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F. crăpați un ou pe fiecare bucată de pâine; condimentează cu sare și piper.
Se toarnă laptele uniform deasupra și se presară cu brânza.
Coaceți până când albușurile sunt setate, 25 până la 30 de minute.