Ciuperci Shiitake Umplute Cu Geamuri Cu Prune
Nevoie de o fără gluten, fără lactate și garnitură întreagă de 30? Ciupercile Shiitake umplute cu prune ar putea fi o rețetă remarcabilă de încercat. O porție conține 41 calorii, 2G de proteine, și 3G de grăsime. Pentru 72 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 40. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Un amestec de sos de prune, arpagic, ciuperci shiitake și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 9%. Acest scor este improvizabil. Încercați Cod negru glazurat Miso pe ciuperci Baby Bok Choy și Shiitake, Ciuperci Umplute Cu Carne De Vită Glazurată Balsamică, și Ciuperci Shiitake La Foc Mic pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați tulpina ciupercilor shiitake cu fața în sus pe o foaie mare de copt cu margini. Movilă fiecare cu aproximativ 1/2 lingură de cârnați de porc. Se amestecă sosul de prune într-o cratiță mică grea la foc mediu până se topește.
Ungeți ciupercile cu tot amestecul de sos de prune. (Se poate face cu 1 zi înainte. Capac; frigider.)
Preîncălziți cuptorul la 400 F.
Coaceți ciupercile până când cârnații sunt fierți, aproximativ 15 minute.
Transferați pe platou mare.