Ciuperci Portobello umplute cu spanac
Nu poți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încearcă ciupercile Portobello umplute cu spanac. O porție conține 172 de calorii , 11 g de proteine și 9 g de grăsimi . Această rețetă servește 4 și costă 2,04 USD per porție. O mulțime de oameni au făcut această rețetă și 170 ar spune că a fost perfectă. Această rețetă de la Allrecipes necesită ou, spanac, sare și piper măcinat și parmezan. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 de minute . Cu un scor de 93% , acest fel de mâncare este uimitor. Rețete similare sunt ciuperci portobello umplute fără alergii , ciuperci portobello umplute vegane peste quinoa și ciuperci portabella umplute cu carne și spanac cu brânză de capră .
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F (175 de grade C).
Ungeți ambele părți ale fiecărei capace de ciuperci portobello cu dressing italian. Aranjați ciupercile pe o tavă de copt, cu partea branhiilor în sus.
Coaceți ciupercile în cuptorul preîncălzit până se înmoaie, aproximativ 12 minute.
Scurge orice suc care s-a format în ciuperci.
Bateți oul, usturoiul, sarea și piperul negru împreună într-un castron mare.
Se amestecă spanacul, pepperoni, parmezanul, 3 linguri de brânză mozzarella și 3 linguri de pesmet în ouă până se amestecă uniform.
Împărțiți amestecul de spanac peste capace de ciuperci; stropiți ciupercile cu 1 lingură de brânză mozzarella rămasă și 1 lingură pesmet. Aduceți ciupercile la cuptor.
Continuați să coaceți până când blatul devine maro auriu și brânza este topită, încă aproximativ 10 minute.