Tartă Cu Mere De Anason-Isop

Tartă Cu Mere De Anason-Isop
Anason-Isop Apple Tart ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Această rețetă servește 6 și costă 2,48 USD pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 890 calorii, 10g de proteine, și 55g de grăsime pe porție. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Un amestec de zahăr, unt, garnitură: flori comestibile și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 30%, ceea ce este destul de rău. Încercați pentru gem de isop de piersici și anason, Tartă de dovleac cu crustă de semințe de anason, și Scooped: Înghețată De Lavandă-Isop pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Desfaceți patiseria pe o suprafață ușor făinată și rotiți fiecare foaie într-un pătrat de 11 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
La 8 PruneLa 8 Prune
2
Tăiați cercuri de 3 (6 inci) din fiecare foaie.
3
Curățați, miez și tăiați subțire 5 mere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pentru Conservare,Pentru Conservare,
4
Topiți 3 linguri de unt într-o tigaie mare; se amestecă 1/4 cană de zahăr, coniac și mere feliate. Acoperiți și gătiți la foc mediu-mare, amestecând ocazional, 10 minute sau până se înmoaie și se rumenesc. Se răcește ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pentru Conservare,Pentru Conservare,
2 Vârfuri De Cuișoare Măcinate2 Vârfuri De Cuișoare Măcinate
1-1/2 Cani De Biscuiti1-1/2 Cani De Biscuiti
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
5
Procesați amestecul de mere și isopul de anason într-un robot de bucătărie până se omogenizează, oprindu-se pentru a răzui părțile laterale; se răcește complet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Linguri Ulei De Masline Extravirgin, Plus Mai Mult Pentru Hartia De Pergament2 Linguri Ulei De Masline Extravirgin, Plus Mai Mult Pentru Hartia De Pergament
Pentru Conservare,Pentru Conservare,
Echipamente pe care le vei folosi
Precum Degetul De Unt, Tocat GrosierPrecum Degetul De Unt, Tocat Grosier
6
Cojiți mărul rămas; tăiat în 24 de pene subțiri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pentru Conservare,Pentru Conservare,
7
Topiți restul de 1 lingură de unt cu 2 linguri de zahăr în tigaie, adăugați pene subțiri de mere și gătiți la foc mediu-mare 5 până la 7 minute sau până se înmoaie; rece.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Cani De Biscuiti1-1/2 Cani De Biscuiti
Pentru Conservare,Pentru Conservare,
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
8
Apăsați o matriță inelară de 4 inci în centrul fiecărui cerc de foietaj. Lingurați 2 linguri de amestec de Anason-Isop în centrul fiecărui cerc și aranjați felii de mere deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Foi De Patiserie Cu PufFoi De Patiserie Cu Puf
2 Linguri Ulei De Masline Extravirgin, Plus Mai Mult Pentru Hartia De Pergament2 Linguri Ulei De Masline Extravirgin, Plus Mai Mult Pentru Hartia De Pergament
Pentru Conservare,Pentru Conservare,
9
Așezați tartele pe foaia de copt tapetată cu hârtie pergament și coaceți 15 minute sau până când patiseria se rumeneste.
Echipamente pe care le vei folosi
(cum Ar Fi Chocodrops)(cum Ar Fi Chocodrops)
Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®
Rulouri Moi, Tăiate în Cuburi De 1/2 InchRulouri Moi, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
10
Se servește cald sau la temperatura camerei.
11
Garnisiți, dacă doriți.
12
* Notă: am folosit Calvados.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CalvadosCalvados
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate4
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista