Tartă Cu Mere De Anason-Isop
Anason-Isop Apple Tart ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Această rețetă servește 6 și costă 2,48 USD pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 890 calorii, 10g de proteine, și 55g de grăsime pe porție. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Un amestec de zahăr, unt, garnitură: flori comestibile și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 30%, ceea ce este destul de rău. Încercați pentru gem de isop de piersici și anason, Tartă de dovleac cu crustă de semințe de anason, și Scooped: Înghețată De Lavandă-Isop pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Desfaceți patiseria pe o suprafață ușor făinată și rotiți fiecare foaie într-un pătrat de 11 inci.
Tăiați cercuri de 3 (6 inci) din fiecare foaie.
Curățați, miez și tăiați subțire 5 mere.
Topiți 3 linguri de unt într-o tigaie mare; se amestecă 1/4 cană de zahăr, coniac și mere feliate. Acoperiți și gătiți la foc mediu-mare, amestecând ocazional, 10 minute sau până se înmoaie și se rumenesc. Se răcește ușor.
Procesați amestecul de mere și isopul de anason într-un robot de bucătărie până se omogenizează, oprindu-se pentru a răzui părțile laterale; se răcește complet.
Cojiți mărul rămas; tăiat în 24 de pene subțiri.
Topiți restul de 1 lingură de unt cu 2 linguri de zahăr în tigaie, adăugați pene subțiri de mere și gătiți la foc mediu-mare 5 până la 7 minute sau până se înmoaie; rece.
Apăsați o matriță inelară de 4 inci în centrul fiecărui cerc de foietaj. Lingurați 2 linguri de amestec de Anason-Isop în centrul fiecărui cerc și aranjați felii de mere deasupra.
Așezați tartele pe foaia de copt tapetată cu hârtie pergament și coaceți 15 minute sau până când patiseria se rumeneste.
Se servește cald sau la temperatura camerei.
* Notă: am folosit Calvados.