Ciorap-l pentru mine tort IV

Ciorap-l pentru mine tort IV
Sock it to Me cake IV ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Pentru 91 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 10% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 10. O porție conține 505 calorii, 6g de proteine, și 26g de grăsime. Dacă aveți la îndemână smântână, zahăr, zahăr și alte câteva ingrediente, o puteți face. Este adus la tine de Toțiretete. Această rețetă este plăcută de 66 de mâncăruri și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 37%. Acest scor nu este atât de minunat. Încercați Ciorap-L La Mine Tort, Ciorap - L Pentru Mine (Tort), și Ciorap-l la mine tort pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F (190 grade C). Ungeți și făinați o tigaie cu tub de 10 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
TigaieTigaie
2
Într-un castron mare, amestecați împreună amestecul de tort, smântână, ulei, 1/4 cană zahăr alb, apă și ouă. Bateți la viteză mare timp de 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr GranulatZahăr Granulat
SmântânăSmântână
Amestec De TortAmestec De Tort
ApăApă
OuăOuă
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
3
Se toarnă 2/3 din aluat în tava de tub pregătită.
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
4
Combinați nucile pecan, zahărul brun și scorțișoara și presărați peste aluat în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr BrunZahăr Brun
ScorțișoarăScorțișoară
Nuci PecanNuci Pecan
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
5
Întindeți aluatul rămas uniform peste amestecul de umplere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
6
Coaceți la 375 de grade F (190 de grade C) timp de 45-55 de minute până când tortul se întoarce când este atins ușor. Se răcește partea dreaptă în tigaie aproximativ 25 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
TigaieTigaie
7
Se amestecă împreună zahărul și laptele cofetarilor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr PudrăZahăr Pudră
LapteLapte
8
Scoateți tortul din tigaie și stropiți cu glazură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie

Echipamente

DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții10
Scor De Sănătate3
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista