Ciocolată Caldă Mexicană Condimentată

Ciocolată Caldă Mexicană Condimentată
Rețeta de ciocolată caldă mexicană condimentată este gata în aproximativ 10 minute și este cu siguranță un super fără gluten opțiune pentru iubitorii de mâncare mexicană. Această băutură are 321 calorii, 8g de proteine, și 18g de grăsime pe porție. Pentru $1.15 pe portie, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Mergeți la magazin și ridicați Ciocolata germană a lui baker, topping cu bici rece, qt. lapte și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 39%. Acest scor nu este atât de excelent. Încercați Ciocolată Caldă Condimentată Mexicană, Biscuiți Mexicani Cu Ciocolată Condimentată, și Mexican Condimentat Ciocolata Neagra Tarte pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Se amestecă laptele, ciocolata și scorțișoara în cratiță; gatiti la foc mediu pana cand ciocolata este complet topita si amestecul ajunge sa fiarba, amestecand constant.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stropi în Formă De InimăStropi în Formă De Inimă
Poate Dieta SifonPoate Dieta Sifon
2 Căni De Brânzeturi Mărunțite Amestecate, Cum Ar Fi Brânzeturi Pentru Tacos2 Căni De Brânzeturi Mărunțite Amestecate, Cum Ar Fi Brânzeturi Pentru Tacos
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
2
Se toarnă uniform în 4 căni sau căni.
3
Completați fiecare cu 1 lingură. din toppingul biciuit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
32 De Fursecuri Cu Ghimbir, Zdrobite (aproximativ 1-1/2 Cani)32 De Fursecuri Cu Ghimbir, Zdrobite (aproximativ 1-1/2 Cani)
4
Serviți fiecare cu 1 băț de scorțișoară înmuiat în ciocolată (vezi vârful), dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stoli Vanilie (optional Pentru A-i Da Lovitura)Stoli Vanilie (optional Pentru A-i Da Lovitura)
Stropi în Formă De InimăStropi în Formă De Inimă
DificultateUșor
Gata În10 m.
Porții4
Scor De Sănătate5
Bucătăriimexican
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista