Ciocolata Caramele Fleac

Ciocolata Caramele Fleac
Reteta Ciocolata caramele fleac ar putea satisface pofta scoțian în aproximativ 1 oră. Pentru $1.59 pe portie, această rețetă acoperă 5% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 10. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 6g de proteine, 31g de grăsime, și un total de 680 calorii. Un amestec de frișcă grea, ciocolată, bomboane acoperite cu ciocolată și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Acesta funcționează bine ca un desert preț rezonabil. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 21%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Rețete similare includ Ciocolata Caramele Fleac, Alimente Ca Dragoste: Ciocolată Caramele Bezea Fleac, și Caramele Fleac.

Instrucțiuni

1
Pregătiți tortul conform instrucțiunilor pachetului pentru un tort de 9 x 13 inci. Se răcește bine.
2
Înțepați întregul vârf al tortului cu o furculiță.
3
Se toarnă lichior de cafea peste tort și se lasă să se înmoaie. Înfășurați tortul cu plastic și refrigerați cel puțin 3 ore. Feliați tortul în bucăți groase de 1 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lichior De CafeaLichior De Cafea
Brânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru TacosBrânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru Tacos
4
Aliniați fundul unui vas mare de sticlă cu un singur strat de tort.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
5
Se toarnă 1/4 din sosul de fudge peste tort, deasupra cu 1/4 din bomboanele-biți apoi 1/3 din frisca. Repetați stratificarea de încă 2 ori terminând cu sos de fudge și bomboane. La frigider până este gata de servit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lamaie GumaLamaie Guma
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
Arahide Sărate Cu Coajă Roșie, Disponibile Pe Culoarul Pieței Cu GustăriArahide Sărate Cu Coajă Roșie, Disponibile Pe Culoarul Pieței Cu Gustări
6
Pentru a face sosul: topiți ciocolata germană cu untul într-o cratiță la foc foarte mic. Se amestecă zahărul pudră, alternând cu laptele evaporat și amestecând bine. Amestecând constant, aduceți amestecul la foc mic la foc mediu. Se fierbe până când amestecul devine gros și cremos, aproximativ 8 minute. Se amestecă vanilia.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciocolată Dulce GermanăCiocolată Dulce Germană
6 Uncii De Nucă De Cocos Rasă6 Uncii De Nucă De Cocos Rasă
La 2 Kiwi Mijlocii, Decojite și FeliateLa 2 Kiwi Mijlocii, Decojite și Feliate
Acoperire Cu Bomboane Albe, OpționalAcoperire Cu Bomboane Albe, Opțional
Topping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, OptionalTopping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, Optional
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
DificultateGreu
Gata În1 h
Porții10
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista