Ciocolata Caramele Fleac
Reteta Ciocolata caramele fleac ar putea satisface pofta scoțian în aproximativ 1 oră. Pentru $1.59 pe portie, această rețetă acoperă 5% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 10. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 6g de proteine, 31g de grăsime, și un total de 680 calorii. Un amestec de frișcă grea, ciocolată, bomboane acoperite cu ciocolată și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Acesta funcționează bine ca un desert preț rezonabil. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 21%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Rețete similare includ Ciocolata Caramele Fleac, Alimente Ca Dragoste: Ciocolată Caramele Bezea Fleac, și Caramele Fleac.
Instrucțiuni
Pregătiți tortul conform instrucțiunilor pachetului pentru un tort de 9 x 13 inci. Se răcește bine.
Înțepați întregul vârf al tortului cu o furculiță.
Se toarnă lichior de cafea peste tort și se lasă să se înmoaie. Înfășurați tortul cu plastic și refrigerați cel puțin 3 ore. Feliați tortul în bucăți groase de 1 inch.
Aliniați fundul unui vas mare de sticlă cu un singur strat de tort.
Se toarnă 1/4 din sosul de fudge peste tort, deasupra cu 1/4 din bomboanele-biți apoi 1/3 din frisca. Repetați stratificarea de încă 2 ori terminând cu sos de fudge și bomboane. La frigider până este gata de servit.
Pentru a face sosul: topiți ciocolata germană cu untul într-o cratiță la foc foarte mic. Se amestecă zahărul pudră, alternând cu laptele evaporat și amestecând bine. Amestecând constant, aduceți amestecul la foc mic la foc mediu. Se fierbe până când amestecul devine gros și cremos, aproximativ 8 minute. Se amestecă vanilia.