Cinnamon Swirl Loaf
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați pâinea cu vârtej de scorțișoară. Această rețetă servește 12 și costă 15 cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 3G de grăsime, și un total de 162 calorii. Este o opțiune bună dacă urmați un lactate gratuit dieta. Dacă aveți la îndemână margarină, sare, făină și alte câteva ingrediente, o puteți face. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular destul de rău de 34%. Încercați Cranberry Swirl Loaf, Cranberry Swirl Loaf, și PHILADELPHIA Swirl Loaf pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați gălbenușul de ou și 1 linguriță de apă într-un bol mic, amestecând bine cu un bici.
Adăugați 1 lingură de amestec de gălbenuș în albusul de ou, amestecând bine. Acoperiți și răciți amestecul de gălbenuș rămas.
Combinați drojdia și apa caldă într-un castron mare; lăsați să stea 5 minute.
Puneți ușor făina în cupe de măsurare uscate; nivel cu un cuțit. Se amestecă 1 cană făină, amestec de albus de ou, 1 1/2 linguri unt, miere și sare în amestec de drojdie; se amestecă 1 până la 2 minute sau până se amestecă bine. Se amestecă 1 3/4 căni de făină pentru a forma un aluat rigid.
Presărați suprafața de lucru cu făina rămasă. Întoarceți aluatul pe suprafața făinoasă și frământați până când este netedă și elastică (aproximativ 5 minute).
Așezați aluatul într-un castron mare acoperit cu spray de gătit, întorcându-vă pentru a acoperi blatul. Acoperiți și lăsați să se ridice într-un loc cald (85), fără curenți, 45 de minute sau până când se dublează dimensiunea. (Apăsați 2 degete în aluat. Dacă rămâne indentarea, aluatul a crescut suficient.)
Puneți aluatul în jos; întoarceți-vă pe o suprafață ușor făinată și frământați ușor de 4 sau 5 ori.
Rulați aluatul într-un dreptunghi de 14 x 7 inci.
Ungeți aluatul cu 1 lingură de unt topit.
Combinați zahărul și scorțișoara într-un bol mic.
Presărați aluatul cu amestec de scorțișoară.
Roll-dreptunghi strâns, începând de la partea scurtă și apăsând ferm pentru a elimina buzunarele de aer; prindeți cusătură și se termină pentru a sigila.
Așezați aluatul, cu cusătura în jos, într-o tigaie de pâine de 8 x 4 inci acoperită cu spray de gătit. Acoperiți și lăsați să se ridice într-un loc cald, fără curenți, 45 de minute sau până când dimensiunea sa dublat.
Preîncălziți cuptorul la 37
Ungeți ușor partea superioară a pâinii cu amestec de gălbenuș de ou răcit.
Coaceți la 375 timp de 30 de minute sau până când pâinea sună goală când este atinsă.
Scoateți imediat pâinea din tigaie; se răcește pe un suport de sârmă.