Cina în seara asta: pachete de Cod cu dovlecei, roșii și Pesto de pătrunjel

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați cina în seara asta: pachete de Cod cu dovlecei, roșii și Pesto de pătrunjel. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 37g de proteine, 21g de grăsime, și un total de 371 calorii. Această rețetă servește 2. Pentru $5.36 pe portie, această rețetă acoperă 33% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 20 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați roșii cherry, cățel de usturoi, ulei de măsline și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma nucile de pin, puteți urma acest fel principal cu Tort de pere cu nuci de pin ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 98%. Acest scor este remarcabil. Încercați Cina in seara asta: friptură la grătar cu roșii și Pesto, Cina în seara asta: Pesto Fusilli cu porumb, dovlecei și slănină, și Cina In Seara Asta: Pesto Trapanese pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 400 F. Între timp, începeți cu pesto.
Adăugați pătrunjelul și usturoiul într-un robot de bucătărie. Pulsați până când este tocat, răsturnând ocazional părțile laterale.
Adăugați parmezanul și nucile de pin. Puls de două ori. Apoi porniți procesorul și stropiți încet în cele 2 1/2 linguri de ulei de măsline. Condimentează cu sare după gust.
Rupeți două bucăți de folie de aluminiu de 18 x 12 inci. Îndoiți fiecare în treimi pe lungime și redeschideți. Aruncați feliile de dovlecei și roșiile cu puțin ulei și puțină sare, apoi împărțiți între cele două pachete. Condimentați ambele bucăți de cod cu sare și piper și apoi așezați fiecare deasupra legumelor. Puneți o lingură de pesto pe fiecare.
Aduceți capetele lungi ale fiecărui pachet la mijloc și pliați. Îndoiți părțile mai scurte și cutați pentru a vă asigura că nimic nu se va vărsa.
Așezați ambele pungi pe o tavă de copt. Puneți tava în cuptor și gătiți timp de 15 minute.
Deschideți cu grijă pachetele și glisați tot conținutul în boluri separate.
Stropiți cu puțin mai mult ulei de măsline extravirgin și serviți.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegerile mele de top pentru Cod. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Ai putea încerca Alois Lageder Terran Alpina Pinot Grigio Vigneti delle Dolomiti. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,3 din 5 stele și un preț de aproximativ 16 dolari pe sticlă.
![Alois Lageder Terra Alpina Pinot Grigio Vigneti delle Dolomiti]()
Alois Lageder Terra Alpina Pinot Grigio Vigneti delle Dolomiti
# 51 Wine Spectator Top 100 din 2021Alois Lageder Terra Alpina Pinot Grigio este de culoare galben strălucitor, cu arome înflorite pronunțate, cu o notă de condiment; cu corp mediu, cu o mineralitate bună și un finisaj precis.Se împerechează bine cu pește și crustacee, păsări de curte, carne albă ca aperitiv sau cu masa