Cina de piept de rețetă cu mămăligă de ciuperci-salvie ar putea satisface pofta ta evreiască în aproximativ 4 ore și 45 de minute. Această rețetă fără gluten servește 4 și costă $12.61 pe portie. O porție conține 1427 calorii, 130g de proteine, și 75g de grăsime. Hanuka va fi și mai special cu această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați ulei de măsline, carne de vită, sare și piper și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a utiliza până mamaliga ai putea urma acest curs principal cu Cookie-Uri De Mămăligă Cu Lămâie ca desert. Această rețetă de la Foodnetwork are 1 fani. Funcționează bine ca un fel principal scump. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 78%. Acest scor este bun. Încercați Sage Mamaliga, Sage Mamaliga, și Mămăligă De Dovleac-Salvie pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Ghimbir Cristalizat, Tocat Sau Ras? Pe Culoarul Alimentar Asiatic
2
Condimentați carnea din belșug cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Mazăre Decojită, Opțional
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
3
Adăugați câteva linguri de ulei de măsline într-un cuptor olandez mare, câteva rotații ale tigaiei și încălziți la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceașcă De Brânză Tăiată Felii Subțiri
Echipamente pe care le vei folosi
Frunze De Pătrunjel Proaspăt Rupte
Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
4
Se adaugă carnea și se rumenesc peste tot, 10 până la 12 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
5
Scoateți carnea din tigaie și scurgeți grăsimea din carne dacă se acumulează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
6
Adăugați o altă tură sau 2 din tigaie cu ulei de măsline extravirgin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
O Mână Generoasă De Pătrunjel Cu Frunze Plate, Feliate Subțire
Echipamente pe care le vei folosi
Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
7
Se adaugă ceapa, usturoiul, Golful și se condimentează cu sare și piper, se gătește la fraged 8 până la 10 minute, se adaugă câțiva cuișoare și se amestecă pasta de roșii 1 minut. Apoi amestecați vinul și degelați tigaia, apoi adăugați bulionul și conservele de roșii tăiate cubulețe și amestecați pentru a combina. Așezați carnea înapoi în oală și acoperiți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Conserve De Roșii Tăiate Cubulețe
1 Cană De Mazăre Decojită, Opțional
Pâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru Servire
Mărar Proaspăt, Smuls
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
1 Pachet Mare De Spanac De Fermă, Spălat și Uscat
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
8
Coaceți 1 1/2 ore, apoi descoperiți și coaceți 1 oră pentru a reduce lichidele, apoi puneți capacul la loc și gătiți până când este foarte fraged, încă 1 1/2 ore.
Echipamente pe care le vei folosi
Ghimbir Cristalizat, Tocat Sau Ras? Pe Culoarul Alimentar Asiatic
9
Scoateți pieptul pe placa de sculptură și acoperiți-l cu folie pentru a se încălzi.
Echipamente pe care le vei folosi
Fâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, Opțional
10
Reduceți sosul câteva minute, fierbând ușor, descoperit pentru a se îngroșa puțin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste
11
Încălziți 3 linguri de ulei de măsline extravirgin la foc mediu-mare și adăugați usturoiul și ciupercile, gătind până când sunt foarte fragede, condimentați cu sare și piper și amestecați Salvia. Aduceți amestecul de lapte stoc la fiert într-o cratiță și adăugați polenta.
Ingrediente de care veți avea nevoie
O Mână Generoasă De Pătrunjel Cu Frunze Plate, Feliate Subțire
1 Cană De Mazăre Decojită, Opțional
8 Felii De Salam De Genova, Tocate
1/2 Portocala, Coaja Proaspat Rasa
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
1 Pachet Mare De Spanac De Fermă, Spălat și Uscat
Prăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite Grosier
1/2 Crenguță Rozmarin
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
12
Bateți polenta 2 până la 3 minute până când se îndepărtează de partea laterală a oalei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Portocala, Coaja Proaspat Rasa
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
13
Adăugați untul, dacă utilizați și pliați în ciuperci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
14
Feliați pieptul și serviți cu sos peste mămăligă cu ciuperci. Se răcește jumătate din piept și se păstrează mai târziu în săptămână. Împrăștiați câteva verdeață amară deasupra pentru o garnitură opțională.