Cina de piept cu mămăligă de ciuperci-salvie

Cina de piept cu mămăligă de ciuperci-salvie
Cina de piept de rețetă cu mămăligă de ciuperci-salvie ar putea satisface pofta ta evreiască în aproximativ 4 ore și 45 de minute. Această rețetă fără gluten servește 4 și costă $12.61 pe portie. O porție conține 1427 calorii, 130g de proteine, și 75g de grăsime. Hanuka va fi și mai special cu această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați ulei de măsline, carne de vită, sare și piper și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a utiliza până mamaliga ai putea urma acest curs principal cu Cookie-Uri De Mămăligă Cu Lămâie ca desert. Această rețetă de la Foodnetwork are 1 fani. Funcționează bine ca un fel principal scump. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 78%. Acest scor este bun. Încercați Sage Mamaliga, Sage Mamaliga, și Mămăligă De Dovleac-Salvie pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
2
Condimentați carnea din belșug cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
3
Adăugați câteva linguri de ulei de măsline într-un cuptor olandez mare, câteva rotații ale tigaiei și încălziți la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
Echipamente pe care le vei folosi
4 Căni De Brânză Pepper Jack Rasă, împărțite4 Căni De Brânză Pepper Jack Rasă, împărțite
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
4
Se adaugă carnea și se rumenesc peste tot, 10 până la 12 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
5
Scoateți carnea din tigaie și scurgeți grăsimea din carne dacă se acumulează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
6
Adăugați o altă tură sau 2 din tigaie cu ulei de măsline extravirgin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
YukonYukon
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
7
Se adaugă ceapa, usturoiul, Golful și se condimentează cu sare și piper, se gătește la fraged 8 până la 10 minute, se adaugă câțiva cuișoare și se amestecă pasta de roșii 1 minut. Apoi amestecați vinul și degelați tigaia, apoi adăugați bulionul și conservele de roșii tăiate cubulețe și amestecați pentru a combina. Așezați carnea înapoi în oală și acoperiți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Conserve De Roșii Tăiate CubulețeConserve De Roșii Tăiate Cubulețe
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Pâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru ServirePâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru Servire
2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
8
Coaceți 1 1/2 ore, apoi descoperiți și coaceți 1 oră pentru a reduce lichidele, apoi puneți capacul la loc și gătiți până când este foarte fraged, încă 1 1/2 ore.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
9
Scoateți pieptul pe placa de sculptură și acoperiți-l cu folie pentru a se încălzi.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®
10
Reduceți sosul câteva minute, fierbând ușor, descoperit pentru a se îngroșa puțin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
11
Încălziți 3 linguri de ulei de măsline extravirgin la foc mediu-mare și adăugați usturoiul și ciupercile, gătind până când sunt foarte fragede, condimentați cu sare și piper și amestecați Salvia. Aduceți amestecul de lapte stoc la fiert într-o cratiță și adăugați polenta.
Ingrediente de care veți avea nevoie
YukonYukon
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
1 Cană De șalote, Tocate1 Cană De șalote, Tocate
1/2 Portocala, Coaja Proaspat Rasa1/2 Portocala, Coaja Proaspat Rasa
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
3/4 Cană De Fursecuri Oreo Tocate3/4 Cană De Fursecuri Oreo Tocate
Varză Savoy Sau Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 CmVarză Savoy Sau Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
12
Bateți polenta 2 până la 3 minute până când se îndepărtează de partea laterală a oalei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Portocala, Coaja Proaspat Rasa1/2 Portocala, Coaja Proaspat Rasa
Echipamente pe care le vei folosi
Biscuiți Oreo TăiațiBiscuiți Oreo Tăiați
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
13
Adăugați untul, dacă utilizați și pliați în ciuperci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De șalote, Tocate1 Cană De șalote, Tocate
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
14
Feliați pieptul și serviți cu sos peste mămăligă cu ciuperci. Se răcește jumătate din piept și se păstrează mai târziu în săptămână. Împrăștiați câteva verdeață amară deasupra pentru o garnitură opțională.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De șalote, Tocate1 Cană De șalote, Tocate
1/2 Portocala, Coaja Proaspat Rasa1/2 Portocala, Coaja Proaspat Rasa
VerziiVerzii
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
DificultateExpert
Gata În4 hrs, 45 m.
Porții4
Scor De Sănătate72
Bucătăriievreiesc
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
OcaziiHanukkah
Revista