Cina de Crăciun: carne de porc prăjită cu zahăr de arțar și ghimbir cu sos de afine Clementine de rodie

Cina de Crăciun: Maple Sugar & Ginger friptură de porc cu rodie Clementine Cranberry sos ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $ 4.39 pe portie, această rețetă acoperă 34% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 3. O porție conține 616 calorii, 85g de proteine, și 25g de grăsime. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Acesta va fi un hit la dvs Ziua Recunostintei eveniment. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Dacă aveți friptură de porc, căței de usturoi, piper și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Pentru a folosi sarea kosher, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Firimituri Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 83%. Acest scor este excelent. Încercați Friptură Florentină De Porc Cu Sos De Rodie, Sos de afine cu ghimbir și arțar, și Filet De Porc Cu Sos De Rodie De Afine pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Folosind un cuțit mic și ascuțit, faceți fante subțiri pe toată friptura de carne de porc și strecurați o felie de usturoi în fiecare one.In într-un castron mic, amestecați zahărul de arțar cu ghimbirul, sarea, ardeiul roșu și uleiul de măsline.Frecați pasta peste tot carnea de porc, înfășurați-o bine în plastic și dați-o la frigider peste noapte într-o tigaie mică.