Cina Cu Tăiței De Șuncă

Cina Cu Tăiței De Șuncă
Cina cu tăiței de șuncă durează aproximativ 1 oră și 5 minute de la început până la sfârșit. Pentru $1.41 pe portie, această rețetă acoperă 17% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 20g de proteine, 14g de grăsime, și un total de 306 calorii. Un amestec de muștar măcinat, țelină, ceapă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Această rețetă de la Taste Of Home are 1 fani. Nu multor oameni le-a plăcut cu adevărat acest fel principal. În general, această rețetă câștigă un scor solid spoonacular de 45%. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Cina Cu Tăiței Ușor De Luat, Cina cu cârnați și tăiței, și Cina Cu Tăiței Creți.

Instrucțiuni

1
Gatiti taiteii conform indicatiilor pachetului; scurgeți. Între timp, într-o tigaie mare, călește țelina și ceapa în ulei până se înmoaie. Se amestecă tăiței și ingredientele rămase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rețetă De PizzocheriRețetă De Pizzocheri
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimiRoșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
Cuburi De Umplutură Necondimentate Sau Pâine Uscată Tăiată CuburiCuburi De Umplutură Necondimentate Sau Pâine Uscată Tăiată Cuburi
2
Transferați la un 2-qt uns. vas de copt. Se acoperă și se coace la 350 de euro timp de 50-60 de minute sau până se încălzește.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Frișcă Groasă, La Temperatura Camerei2 Linguri De Frișcă Groasă, La Temperatura Camerei
Salată De Rucola, Pentru ServireSalată De Rucola, Pentru Servire
DificultateGreu
Gata În1 h, 5 m.
Porții6
Scor De Sănătate10
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista