Cifre de afaceri cu șuncă și brânză dublă cu sos de miere-muștar
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de mâncare laterală, așa că încercați să încercați șuncă și brânză dublă cu sos de miere-muștar. O porție conține 248 calorii, 7g de proteine, și 14g de grăsime. Pentru 79 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 12. 7 persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Această rețetă de la Foodnetwork necesită crustă de plăcintă, șuncă deli, mozzarella și muștar de cereale. De la preparare până la farfurie, această rețetă durează în jur 40 de minute. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular destul de rău de 21%. Rețete similare sunt Sos De Muștar Cu Miere, Sos De Muștar Cu Miere, și Sos Picant De Muștar Cu Miere.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 375 de grade F. aliniați 2 foi de copt cu hârtie pergament.
Într-o tigaie medie, gătiți ceapa în unt la foc mediu până devine translucidă.
Se ia de pe foc și se răcește. Într-un castron mic, combinați brânzeturile mărunțite.
Desfaceți ambele cruste de plăcintă și stivuiți una peste alta pe o suprafață de lucru curată.
Rulați crustele împreună la o grosime de 1/8 inch.
Tăiați douăsprezece cercuri de 3 1/2 inci din aluat, rerolând aluatul după cum este necesar.
Periați marginile cercurilor cu spălarea ouălor și umpleți fiecare cu 1 linguriță de ceapă, 2 lingurițe de șuncă și 2 lingurițe de brânză. Îndoiți în jumătate și sertizați marginile pentru a sigila.
Așezați pe foile de copt pregătite.
Tăiați 3 fante mici deasupra fiecăruia pentru a ventila și periați cu restul de spălare a ouălor.
Coaceți până devin aurii, 12 până la 15 minute.
Se servește cu sos de miere-muștar.
Într-un castron mic, amestecați împreună mierea și muștarul.