Chutney Verde

Chutney Verde
Chutney verde este un fără gluten, fără lactate, paleolitic și lacto ovo vegetarian rețetă cu 4 porții. Pentru 21 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 1g de grăsime, și un total de 22 calorii. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 40 ar spune că a lovit locul. Dacă aveți la îndemână suc de lămâie, ardei iute, usturoi și alte câteva ingrediente, îl puteți prepara. Funcționează bine ca un condiment la un preț foarte rezonabil. Acesta este adus la tine de Allrecetes. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 34%, ceea ce este destul de rău. Rețete similare sunt chutney verde, cum se face chutney verde punjabi, chutney verde, cum se face chutney verde dulce, și Chutney de coriandru / Chutney verde pentru Chaat.

Instrucțiuni

1
Amestecați următoarele într-un robot de bucătărie până se omogenizează: coriandru, usturoi, ghimbir, chili verde, arahide, sare după gust și suc de lămâie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Iute VerdeArdei Iute Verde
Suc De LămâieSuc De Lămâie
2 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Ulei De Masline2 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Ulei De Masline
ArahideArahide
UsturoiUsturoi
GhimbirGhimbir
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De AlimenteProcesor De Alimente
2
Adăugați câteva picături de apă dacă amestecul este prea uscat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă

Vin recomandat: Vin Spumant, Trandafir Spumant

Dip-ul poate fi asociat cu vin spumant și spumant ros. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu alimentele și completează o varietate de arome. Un vin pe care l-ați putea încerca este Juve y Camps Reserva de la Familia 40th Anniversary Cuvee Cava. Are 4,6 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 20 de dolari.
Juve y Camps Reserva de la Familia a 40-a aniversare Cuvee Cava
Juve y Camps Reserva de la Familia a 40-a aniversare Cuvee Cava
De culoare aurie palidă, această Cava are arome de piersici albe coapte, baghetă prăjită cu note de citrice de lămâie și caise. Palatul este bogat și larg, cu arome de măr verde, ceai verde de iasomie și migdale prăjite. Acest brut natura cava este extrem de versatil, deoarece nici o doză adăugată, astfel încât aciditatea și bule curata Palatul Tau dupa fiecare muscatura. Mâncăruri recomandate: creveți cu usturoi, biban de mare marinat miso, ton încrustat cu susan, tikka masala de pui și Jamon Iberico.
DificultateUșor
Gata În15 m.
Porții4
Scor De Sănătate1
Revista