Chutney De Crăciun
Chutney de Crăciun este un fără gluten și vegan condiment. Această rețetă servește 2. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 50g de grăsime, și un total de 11566 calorii. Pentru $ 53.44 pe portie, această rețetă acoperă 49% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este perfect pentru Crăciun. 3 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Dacă aveți turmeric, afine, 1/2 uncii mere Granny smith și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 35 de minute. Cu o lingură scor de 70%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Chutney de Crăciun al lui Mary Berry, Ceapă roșie roșie Chutney - Chutney roșu pentru Idli Dosa - Chutney ușor s, și saunth chutney sau sonth chutney / dulce Tamarind Chutney pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se taie merele în jumătăți. Feliați jumătățile pe lungime în bucăți mai mici, cu o lățime de aproximativ 1/4 inci.
Puneți bucățile de mere și ceapa tocată mărunt într-o cratiță cu toate celelalte ingrediente.
Încălziți amestecul până se fierbe rapid. Gatiti amestecul timp de 45 de minute sau pana cand chutney-ul s-a ingrosat usor si fructul a devenit moale.
Puneți amestecul în borcane sterilizate și înșurubați bine capacele pe borcane. Se lasă să se răcească înainte de depozitare într-un loc răcoros și întunecat.