Chowder de porumb și Poblano
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de supă, așa că încercați Chowder de porumb și Poblano. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 338 calorii, 10g de proteine, și 20g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4 și costă 1,74 USD pe porție. Un amestec de chimen măcinat, porumb cremă, lapte și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 40 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 41%. Acest scor este solid. Încercați Pudră De Porumb Poblano, Pudră De Porumb Poblano, și Pudră de porumb Poblano cu creveți pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se fierbe jumătățile de ardei poblano, cu pielea în sus, pe o foaie de copt căptușită cu folie de aluminiu la 6 inci de la căldură 5 până la 6 minute sau până când piperul pare blister. Îndoiți folia de aluminiu peste piper pentru a sigila și lăsați să stea 10 minute. Curățați ardeiul; scoateți și aruncați semințele. Tăiați grosolan ardeiul; pune deoparte.
Aduceți porumbul cremă și următoarele 4 ingrediente la fiert într-o cratiță de 3 litri la foc mediu-mare, amestecând constant amestecul. Reduceți căldura la minim și fierbeți, amestecând des, 10 minute.
Se amestecă 1 1/2 căni de bulion de pui în amestec.
Bateți crema de brânză înmuiată și ardeiul poblano tocat; gatiti, batand des, 5 minute sau pana cand crema de branza se topeste si amestecul se incalzeste bine.
Bateți în bulion suplimentar de pui, dacă este necesar, pentru a atinge consistența dorită; garnisiți, dacă doriți.