Chorizo Umplutură De Pâine De Porumb

Chorizo Umplutură De Pâine De Porumb
Chorizo porumb pâine umplutura ar putea fi doar Sud rețeta pe care o căutați. Această garnitură are 344 calorii, 12g de proteine, și 16g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 10 și costă 85 de cenți pe porție. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Ziua Recunostintei. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați praful de copt, făina de porumb, salvie și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 5 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 38%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Umplutură de pâine de porumb și Chorizo, Chorizo și umplutură de pâine de porumb, și Chile-curcan prăjit cu Chorizo-umplutură de pâine de porumb.

Instrucțiuni

1
Cuptorul de căldură la 400 F cu rack în mijloc și unt o tigaie pătrată de 8 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
CuptorCuptor
2
Bateți împreună făina de porumb, făina, zahărul, praful de copt și sarea într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Praf De CoptPraf De Copt
Făină De PorumbFăină De Porumb
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
ZahărZahăr
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
3
Bateți împreună laptele, oul și untul într-un castron mic și amestecați în ingrediente uscate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
LapteLapte
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
4
Se toarnă aluatul în tava de copt cu unt.
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
5
Coaceți până devine auriu și un tester iese curat, 25 până la 30 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
6
Se răcește pâinea de porumb în tigaie pe un raft 10 minute, apoi se întoarce pe raft pentru a se răci complet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine De PorumbPâine De Porumb
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
7
Tăiați pâinea de porumb în cuburi de 3/4 inch și puneți-o într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine De PorumbPâine De Porumb
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
1
Topiți untul într-o tigaie grea de 12 inci la foc mediu, apoi adăugați ceapă și gătiți, amestecând ocazional, până se înmoaie, aproximativ 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
CeapăCeapă
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
2
Adăugați chorizo, porumb, salvie, sare și piper și gătiți, amestecând ocazional, 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană Frunze De Pătrunjel Cu Frunze Plate, 3 Pumni Mari, Culese1/2 Cană Frunze De Pătrunjel Cu Frunze Plate, 3 Pumni Mari, Culese
PiperPiper
PorumbPorumb
1/2 Crenguță Rozmarin1/2 Crenguță Rozmarin
SareSare
3
Se ia de pe foc și se adaugă pătrunjel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PătrunjelPătrunjel
4
Aruncați amestecul de chorizo cu pâine de porumb și transferați într - o tigaie de copt de 13 x 9 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine De PorumbPâine De Porumb
1/2 Cană Frunze De Pătrunjel Cu Frunze Plate, 3 Pumni Mari, Culese1/2 Cană Frunze De Pătrunjel Cu Frunze Plate, 3 Pumni Mari, Culese
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
5
Stropiți cu bulion de pui.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Supă De PuiSupă De Pui
6
Se coace la 400 F descoperit, până se rumenesc, aproximativ 30 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
1
* Chorizo spaniol este un cârnat de porc uscat, care își obține aroma distinctivă de fum de la pimentulinculn de la Vera, un chile roșu dulce cultivat în valea la Vera din vestul Spaniei și uscat încet cu fum înainte de a fi măcinat într-o pulbere. Există multe mărci diferite de chorizo spaniol și variază surprinzător în ceea ce privește aspectul, textura și aroma. Unele sunt importate din Spania, iar altele sunt fabricate în Statele Unite. Un brand spaniol care ne place în mod deosebit este Palacios, care este disponibil pe unele piețe de specialitate, pe piețele Latino și prin comandă prin poștă de la tienda.com. * pâinea de porumb poate fi coaptă cu 1 zi înainte și păstrată acoperită la temperatura camerei.* Umplutura poate fi asamblată fără stoc cu 4 ore înainte și păstrată, acoperită slab, la temperatura camerei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chorizo SpaniolChorizo Spaniol
Cârnați De PorcCârnați De Porc
Pâine De PorumbPâine De Porumb
Ardei Iute RoșuArdei Iute Roșu
UmpluturăUmplutură
StocStoc

Vin recomandat: Riesling, Vin Spumant, Zinfandel

Southern funcționează foarte bine cu Riesling, vin spumant și Zinfandel. În general, există câteva reguli care vă vor ajuta să împerecheați vinul cu mâncarea sudică. Riesling-ul prietenos cu mâncarea sau vinul alb spumant vor funcționa cu multe alimente prăjite, în timp ce zinfandel este excelent cu mâncăruri la grătar. Castelul Ste. Michelle Riesling cu un rating de 4,4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 10 dolari pe sticlă.
Chateau Ste. Michelle Riesling
Chateau Ste. Michelle Riesling
# 14 vin Enthusiast Top 100 cele mai bune cumpără de 2018chateau ste. Michelles ' Columbia Valley Riesling este un amestec de Riesling din întreaga Washington Columbia Valley. Scopul lor este de a crea un Riesling vintage răcoritor, aromat, mediu-uscat după vintage. Vinul oferă arome și arome clare de mere cu note minerale subtile. Acesta este" Riesling-ul lor de zi cu zi", care este o plăcere de băut și ușor de asortat cu o varietate de alimente.Combinați cu fructe proaspete, crab, brânzeturi ușoare sau pui.
DificultateExpert
Gata În5 hrs
Porții10
Scor De Sănătate5
Bucătăriide sud
Tipuri De Feluri De MâncarePâine
Revista