Chorizo porumb pâine umplutura ar putea fi doar Sud rețeta pe care o căutați. Această garnitură are 344 calorii, 12g de proteine, și 16g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 10 și costă 85 de cenți pe porție. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Ziua Recunostintei. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați praful de copt, făina de porumb, salvie și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 5 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 38%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Umplutură de pâine de porumb și Chorizo, Chorizo și umplutură de pâine de porumb, și Chile-curcan prăjit cu Chorizo-umplutură de pâine de porumb.
Instrucțiuni
1
Cuptorul de căldură la 400 F cu rack în mijloc și unt o tigaie pătrată de 8 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De Copt
Cuptor
2
Bateți împreună făina de porumb, făina, zahărul, praful de copt și sarea într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Praf De Copt
Făină De Porumb
Făină Pentru Toate Scopurile
Zahăr
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
Bol
3
Bateți împreună laptele, oul și untul într-un castron mic și amestecați în ingrediente uscate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Lapte
Ouă
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
Bol
4
Se toarnă aluatul în tava de copt cu unt.
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De Copt
5
Coaceți până devine auriu și un tester iese curat, 25 până la 30 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
6
Se răcește pâinea de porumb în tigaie pe un raft 10 minute, apoi se întoarce pe raft pentru a se răci complet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine De Porumb
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
7
Tăiați pâinea de porumb în cuburi de 3/4 inch și puneți-o într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine De Porumb
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
1
Topiți untul într-o tigaie grea de 12 inci la foc mediu, apoi adăugați ceapă și gătiți, amestecând ocazional, până se înmoaie, aproximativ 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Ceapă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
2
Adăugați chorizo, porumb, salvie, sare și piper și gătiți, amestecând ocazional, 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană Frunze De Pătrunjel Cu Frunze Plate, 3 Pumni Mari, Culese
Piper
Porumb
1/2 Crenguță Rozmarin
Sare
3
Se ia de pe foc și se adaugă pătrunjel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pătrunjel
4
Aruncați amestecul de chorizo cu pâine de porumb și transferați într - o tigaie de copt de 13 x 9 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine De Porumb
1/2 Cană Frunze De Pătrunjel Cu Frunze Plate, 3 Pumni Mari, Culese
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De Copt
5
Stropiți cu bulion de pui.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Supă De Pui
6
Se coace la 400 F descoperit, până se rumenesc, aproximativ 30 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
1
* Chorizo spaniol este un cârnat de porc uscat, care își obține aroma distinctivă de fum de la pimentulinculn de la Vera, un chile roșu dulce cultivat în valea la Vera din vestul Spaniei și uscat încet cu fum înainte de a fi măcinat într-o pulbere. Există multe mărci diferite de chorizo spaniol și variază surprinzător în ceea ce privește aspectul, textura și aroma. Unele sunt importate din Spania, iar altele sunt fabricate în Statele Unite. Un brand spaniol care ne place în mod deosebit este Palacios, care este disponibil pe unele piețe de specialitate, pe piețele Latino și prin comandă prin poștă de la tienda.com. * pâinea de porumb poate fi coaptă cu 1 zi înainte și păstrată acoperită la temperatura camerei.* Umplutura poate fi asamblată fără stoc cu 4 ore înainte și păstrată, acoperită slab, la temperatura camerei.
Southern funcționează foarte bine cu Riesling, vin spumant și Zinfandel. În general, există câteva reguli care vă vor ajuta să împerecheați vinul cu mâncarea sudică. Riesling-ul prietenos cu mâncarea sau vinul alb spumant vor funcționa cu multe alimente prăjite, în timp ce zinfandel este excelent cu mâncăruri la grătar. Castelul Ste. Michelle Riesling cu un rating de 4,4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 10 dolari pe sticlă.