Chorizo Umplute Jalapeumarin
Chorizo jalape umplute cu chorizo este un fără gluten și primar garnitură. Această rețetă face 4 porții cu 379 calorii, 13g de proteine, și 34G de grăsime fiecare. Pentru $1.78 pe portie, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 284 de persoane au fost impresionate de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. Mergeți la magazin și ridicați cremă de brânză, oregano, coriandru și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 63%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Chorizo și cremă de brânză umplute Jalapenos, jalapenos umplute cu chorizo mexican și gouda afumată, și Jalapeinclusos Rellenos (Jalapenos Umplute).
Instrucțiuni
Preîncălziți broilerul și tapetați o foaie de copt cu folie.
Luați fiecare jalapeincroumro și tăiați-l în jumătate, pe lungime. Cu un cuțit sau o lingură mică scoateți semințele și miezul alb și aruncați-le.
Se amestecă împreună chorizo gătit, cremă de brânză, brânză de capră, coriandru, oregano, chimen, usturoi, cayenne și coajă de tei. Reglați condimentele și adăugați sare după gust.
Umpleți fiecare dintre jumătățile jalapeincroumro cu aproximativ 2 lingurițe de umplutură de brânză.
Așezați jalapele umplute cu rulouri pe foaie și puneți-le sub broiler timp de 8 până la 10 minute sau până se rumenesc și clocotesc.