Chorizo Bean Dip
Chorizo Bean Dip ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. O porție conține 225 calorii, 6g de proteine, și 13g de grăsime. Pentru 84 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 48. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Este perfect pentru Super Bowl. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Dacă aveți la îndemână ceapă, fasole prăjită, mușchi măcinat și alte câteva ingrediente, o puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 24%. Acest scor nu este atât de uimitor. Încercați Chorizo Queso Dip cu bere și ardei iute, Chorizo Queso Dip cu bere și ardei iute, și Crema de Frisoles con Chorizo (supă de fasole roșie cu Chorizo) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Zdrobiți carnea de vită și chorizo într-o tigaie mare; adăugați condimente de ceapă și taco. Gatiti la foc mediu pana cand carnea nu mai este roz; scurgeți.
Întindeți fasolea într-un 13-in uns. x 9-in. vas de copt.
Strat cu amestecul de carne, brânză, salsa și măsline coapte. Se acoperă și se coace la 350 de minute timp de 20-25 de minute sau până se încălzește.
Întindeți guacamolul deasupra.
Combinați ceapa verde, smântâna și cilantro; răspândit peste guacamole.
Se presară cu măsline umplute.
Serviți imediat cu chipsuri de tortilla. Refrigerați resturile.