Chocolate Bliss Cheesecake

Chocolate Bliss Cheesecake
O porție conține 448 calorii, 7g de proteine, și 32g de grăsime. Această rețetă servește 12 și costă 1,28 USD pe porție. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 6 ore și 20 de minute. Mergeți la magazin și ridicați vanilie, cremă de brânză philadelphia, ciocolată semi-dulce a brutarului și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 20%. Acest scor este destul de rău. Încercați Ciocolata-Caramel-Pecan Cheesecake Bliss, Orange Bliss Cheesecake, și Cheesecake Vegan Bliss Cu Afine pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți cuptorul la 163°.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Amestecați firimiturile de prăjituri și untul; apăsați pe fundul tigaiei cu formă de arc de 9 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Firimituri De FursecuriFirimituri De Fursecuri
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
Frișcă și Migdale Feliate PrăjiteFrișcă și Migdale Feliate Prăjite
3
Bateți crema de brânză, zahărul și vanilia cu mixerul până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De BrânzăCremă De Brânză
VanilieVanilie
ZahărZahăr
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
4
Adăugați ciocolată; se amestecă bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CiocolataCiocolata
5
Adăugați ouă, câte 1, amestecând la viteză mică după fiecare doar până se amestecă; se toarnă peste crustă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
OuăOuă
6
Coaceți 55 min. la 1 oră sau până când centrul este aproape setat. Rulați cuțitul în jurul marginii tigaiei pentru a slăbi tortul; se răcește înainte de a scoate janta. Refrigerați 4 ore.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
CuțitCuțit
TigaieTigaie
DificultateExpert
Gata În6 hrs, 20 m.
Porții12
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista