Chocolate Angel Torte
Chocolate Angel Torte necesită aproximativ 45 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 6. O porție conține 149 calorii, 8g de proteine, și 3G de grăsime. Pentru 58 cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 2 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Doar câțiva oameni i-au plăcut foarte mult acest desert. Este adus la tine de Allrecipes. Un amestec de lichior amaretto, lapte, zahăr și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Cu o lingură scor de 25%, acest fel de mâncare este destul de rău. Rețete similare includ Ciocolata Berry Înger Torte, Ciocolata-Zmeura Înger Alimente Torte, și Sherbet Angel Torte.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F (190 grade C).
Cerneti faina, cacao si 1/4 cana de zahar alb impreuna.
Bateți albușurile cu cremă de tartru și sare până se formează vârfuri moi, adăugați treptat 1/2 cană de zahăr bătând până când este rigid și strălucitor, adăugați vanilie. Cerneti amestecul uscat peste albusurile batute treptat si impaturiti usor. Puneți aluatul într-o tigaie de pâine unsă de 9x5 inch.
Coaceți la 375 grade F (190 grade C) timp de 25 de minute sau până când ați terminat. Inversați tigaia și răciți complet.
Scoateți tortul și tăiați-l în 3 straturi.
Întindeți umplutura de migdale între straturi și blatul de praf cu zahăr de cofetărie cernut. Face aproximativ 10 porții.
Combinați restul de 1/4 cană de zahăr alb, amidon de porumb și sare într-o cratiță.
Amestecați ouăle bătute și laptele împreună și amestecați-le în amestecul de zahăr. Gatiti la foc mediu, amestecand continuu pana se ingroasa si clocoteste. Gatiti inca 2 minute.
Se ia de pe foc și se adaugă lichiorul de migdale și se amestecă bine. Acoperiți suprafața umpluturii cu folie de plastic și răciți complet înainte de utilizare.