Chocolate Angel Torte

Chocolate Angel Torte
Chocolate Angel Torte necesită aproximativ 45 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 6. O porție conține 149 calorii, 8g de proteine, și 3G de grăsime. Pentru 58 cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 2 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Doar câțiva oameni i-au plăcut foarte mult acest desert. Este adus la tine de Allrecipes. Un amestec de lichior amaretto, lapte, zahăr și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Cu o lingură scor de 25%, acest fel de mâncare este destul de rău. Rețete similare includ Ciocolata Berry Înger Torte, Ciocolata-Zmeura Înger Alimente Torte, și Sherbet Angel Torte.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F (190 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Cerneti faina, cacao si 1/4 cana de zahar alb impreuna.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr GranulatZahăr Granulat
Pudră De CacaoPudră De Cacao
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
3
Bateți albușurile cu cremă de tartru și sare până se formează vârfuri moi, adăugați treptat 1/2 cană de zahăr bătând până când este rigid și strălucitor, adăugați vanilie. Cerneti amestecul uscat peste albusurile batute treptat si impaturiti usor. Puneți aluatul într-o tigaie de pâine unsă de 9x5 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crema De TartruCrema De Tartru
Albușuri De OuAlbușuri De Ou
VanilieVanilie
ZahărZahăr
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Pâine PanPâine Pan
4
Coaceți la 375 grade F (190 grade C) timp de 25 de minute sau până când ați terminat. Inversați tigaia și răciți complet.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
TigaieTigaie
5
Scoateți tortul și tăiați-l în 3 straturi.
6
Întindeți umplutura de migdale între straturi și blatul de praf cu zahăr de cofetărie cernut. Face aproximativ 10 porții.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr PudrăZahăr Pudră
MigdaleMigdale
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
1
Combinați restul de 1/4 cană de zahăr alb, amidon de porumb și sare într-o cratiță.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr GranulatZahăr Granulat
Amidon De PorumbAmidon De Porumb
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
2
Amestecați ouăle bătute și laptele împreună și amestecați-le în amestecul de zahăr. Gatiti la foc mediu, amestecand continuu pana se ingroasa si clocoteste. Gatiti inca 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ZahărZahăr
OuăOuă
LapteLapte
3
Se ia de pe foc și se adaugă lichiorul de migdale și se amestecă bine. Acoperiți suprafața umpluturii cu folie de plastic și răciți complet înainte de utilizare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LichiorLichior
MigdaleMigdale
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De PlasticFolie De Plastic
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista