Chipsuri de Tortilla de var și salsa prăjită

Chipsuri de Tortilla de var și salsa prăjită
Var tortilla Chips-uri și salsa prăjită ar putea fi doar Mexican rețetă pe care o căutați. Acest hor d ' oeuvre are 635 calorii, 10g de proteine, și 35g de grăsime per portie. Această rețetă servește 4 și costă 5,03 USD pe porție. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. 5 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegan dieta. Dacă aveți chipsuri de tortilla de porumb, suc de lime, jalapeno și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 78%. Acest scor este solid. Încercați Tequila-Salsa De Var Și Chipsuri De Tortilla De Casă, Salsa în stil Restaurant cu chipsuri de tortilla de tei coapte, și Salsa tomatillo-Mango prăjită cu chipsuri de Tortilla condimentate pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Pentru salsa prăjită: poziționați un suport pe partea superioară a cuptorului și preîncălziți la 400 de grade F. Într-un castron mare, combinați 3 linguri de ulei de măsline, roșiile, usturoiul, jalapeno, ceapa și presărați sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Ulei De MăslineUlei De Măsline
Ardei IuteArdei Iute
TomateTomate
UsturoiUsturoi
CeapăCeapă
Cuțit De Toaletă (utilizați Cu Un Adult)Cuțit De Toaletă (utilizați Cu Un Adult)
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
CuptorCuptor
3
Așezați legumele pe o foaie de copt și prăjiți până la moale, 20 până la 25 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LegumeLegume
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
4
Adăugați legumele prăjite într-un robot de bucătărie cu restul de 1 lingură de ulei de măsline, cilantro, oțet, zahăr și suc de lămâie. Puls până la indesat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De LămâieSuc De Lămâie
LegumeLegume
Ulei De MăslineUlei De Măsline
2 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Ulei De Masline2 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Ulei De Masline
OțetOțet
ZahărZahăr
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De AlimenteProcesor De Alimente
5
Se presară cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
1
Așezați chipsurile pe o foaie de copt căptușită cu pergament și coaceți, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi PrăjițiCartofi Prăjiți
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
CuptorCuptor
2
Stropiți cu coaja de lime, sucul de lime și aruncați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De LămâieSuc De Lămâie
2 Linguri Ulei De Arahide Prajit Sau Ulei Vegetal2 Linguri Ulei De Arahide Prajit Sau Ulei Vegetal
3
Se servește cu salsa prăjită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuțit De Toaletă (utilizați Cu Un Adult)Cuțit De Toaletă (utilizați Cu Un Adult)

Vin recomandat: Pinot Noir, Riesling, Trandafir Spumant

Mexican funcționează foarte bine cu Pinot Noir, Riesling, și spumante ros_loc. Vinurile albe acide, cum ar fi riesling sau roșii cu tanin scăzut, cum ar fi pinot noir, pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rossixt este și o pereche sigură. Burn Cottage Cashburn Pinot Noir cu un rating de 4.7 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 30 de dolari pe sticlă.
Burn Cottage Cashburn Pinot Noir
Burn Cottage Cashburn Pinot Noir
Flori aromate strălucitoare, cassis și fructe roșii care completează notele de condimente și sărate. Palatul este suplu și armonios, cu straturi interesante și elemente umami, textură fină și un finisaj minunat echilibrat.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate28
Bucătăriimexican
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista