Chipsuri crocante de var cu Crab
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de hor d ' oeuvre, așa că încercați chipsuri crocante de var cu Crab. Această rețetă pescatariană servește 80 și costă 25 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 2G de grăsime, și un total de 49 calorii. 145 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 50 minute. Mergeți la magazin și ridicați condimente cu fructe de mare, sare kosher, ceapă verde și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 34%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Încercați Hot Crab Rangoon Dip cu jetoane de tone câștigate, Cocktail de Crab cu chipsuri de parmezan, și Baie de Crab și nucă de cocos cu chipsuri de pătlagină pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron mic, combinați sarea și coaja de tei; pus deoparte.
Folosind un tăietor de prăjituri în formă de stea de 3 inci, tăiați opt forme de stele din fiecare tortilla. Într-o tigaie mare la foc mediu-mare, încălziți jumătate din ulei. Prăjiți stelele de tortilla, câteva pe rând, până se rumenesc pe ambele părți.
Adăugați mai mult ulei după cum este necesar.
Se scurge pe prosoape de hârtie; se presară imediat cu amestec de sare.
Într-un castron mic, bateți crema de brânză, sucul de lămâie și 1 linguriță de condimente de fructe de mare până se omogenizează. Îndoiți crabul și ceapa. Aranjați chipsurile pe foi de copt negreșite. Se acoperă cu amestec de crab; se presară cu brânză cheddar.
Se fierbe 3-4 in. de la căldură timp de 1-2 minute sau până când brânza este topită.
Se presară cu condimentele de fructe de mare rămase.