Chimichangas
Chimichangas ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 5 și costă 2,36 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 36g de proteine, 50g de grăsime, și un total de 668 calorii. Este adus la tine de retetele mele. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Nu multor oameni le-a plăcut foarte mult acest fel de mâncare Mexican. Mergeți la magazin și ridicați fasole prăjită, conserve de roșii, sos de roșii de vită măcinată și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma tortilla de făină, puteți urma acest fel principal cu Chipsuri De Zahăr Cu Scorțișoară ca desert. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 50%, ceea ce este destul de bun. Rețete similare includ Chimichangas, Chimichangas, și Chimichangas Aproape Celebre.
Instrucțiuni
Se amestecă primele 4 ingrediente într-o cratiță medie. Gatiti la foc mediu, amestecand ocazional, 10 minute.
Lingură aproximativ 1/3 cană amestec de sos chiar sub centrul a 1 tortilla. Îndoiți treimea inferioară a tortilla în sus și peste amestec, doar până când este acoperită. Îndoiți partea stângă a tortilla peste amestec; repetați cu partea dreaptă.
Rulați-vă și asigurați-vă cu murături din lemn. Repetați cu amestecul de sos rămas și tortilla; pune chimichangas deoparte.
Se amestecă roșiile tăiate cubulețe și ardeii iute verzi și sosul de roșii într-o cratiță. Aduceți la fierbere; reduceți căldura și fierbeți 5 minute. Păstrați cald.
Se toarnă ulei la adâncimea de 1 inch într - un cuptor olandez; se încălzește la 37
Prăjiți chimichangas, în loturi, 2 minute pe fiecare parte sau până se rumenesc.
Scurgeți pe rafturi de sârmă peste prosoape de hârtie.
Îndepărtați murăturile din lemn.
Aranjați chimichangas pe platou. Se amestecă uniform amestecul de roșii fierbinți peste vârfuri și se presară uniform cu brânză mărunțită.
Vin recomandat: Pinot Noir, Riesling, Trandafir Spumant
Pinot Noir, Riesling și Sparkling rosul este o alegere excelentă pentru Mexicani. Vinurile albe acide precum riesling sau roșii cu conținut scăzut de tanin precum pinot noir pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rosul este și o pereche sigură. Alexana Revana Vineyard Pinot Noir cu un rating de 4,7 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 42 de dolari pe sticlă.
Alexana Revana Vineyard Pinot Noir
# 17 Wine Spectator Top 100 din 2013 Revana Vineyard Pinot Noir 2010 este o reprezentare excelentă atât a site-ului vintage, cât și a site-ului Revana Vineyard.2010 a fost un sezon de creștere provocator, dar cu o vinificație meticuloasă și magistrală, amestecul nostru de opt clone Pinot Noir diferite a produs un vin intens, complex și echilibrat. Arome strălucitoare, înainte de cireș negru, plante uscate șinotele florale sunt ridicate de melasă și floare de anason. Masivaromele de cireșe negre sunt decadente și se integrează bine cu tonurile de condimente,cola și cacao. Textura este luxuriantă și bogată, terminând cutininuri moi rotunde care asigură o structură perfectă pentru cellaring.