Reteta picant fasole neagră gratar Chili este gata în aproximativ 13 ore și 45 de minute și este cu siguranță un minunat fără gluten și fără lactate opțiune pentru iubitorii de mâncare americană. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 14g de proteine, 5g de grăsime, și un total de 285 calorii. Pentru $1.09 pe portie, această rețetă acoperă 20% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este perfect pentru Super Bowl. Doar câtorva oameni le-a plăcut foarte mult acest fel principal. Dacă aveți la îndemână sos de grătar hickory, chili chipotle în sos adobo, coriandru și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma fasolea neagră, puteți urma acest fel principal cu Fasole neagră și desert de cartofi dulci ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 56%. Acest scor este solid. Încercați Miel picant și Chili de fasole neagră, Chili Picant De Fasole Neagră Din Sud-Vest, și Carne de vită picantă sănătoasă și Chili de fasole neagră pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Încălziți fasolea și 10 căni de apă până la fierbere în cuptorul olandez de 4 litri; reduceți căldura. Fierbeti neacoperit 10 minute; se ia de pe foc. Acoperiți și lăsați să stea 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor Olandez
2
Încălziți uleiul în tigaie de 10 inci la foc mediu-mare. Gatiti ceapa si usturoiul in ulei aproximativ 8 minute, amestecand ocazional, pana cand ceapa este frageda si maro auriu deschis.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi
Ceapă
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
3
Scurgeți fasolea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole
4
Așezați fasolea în aragaz lent de 3 1/2 până la 4 litri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole
Echipamente pe care le vei folosi
Aragaz Lent
5
Adăugați 4 căni de apă și amestec de ceapă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă
Apă
6
Acoperiți și gătiți la foc mic 10 până la 12 ore sau până când fasolea este fragedă. Se amestecă roșiile, sosul de grătar, chili, sosul adobo și legumele congelate se sfărâmă. Acoperiți și gătiți la foc mare 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Veggie Se Sfărâmă
Sos De Grătar
Sos Adobo
Tomate
Fasole
Ardei Iute
7
Serviți chili presărat cu ardei gras și coriandru.
Chili funcționează foarte bine cu Cava, Grenache și Shiraz. Aceste roșii suculente nu au prea mult tanin (important pentru alimentele picante), dar un vin spumant precum cava poate îmblânzi căldura și mai bine. Peșterile Roger Goulart Gran Reserva Cava cu un rating de 4,7 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 23 de dolari pe sticlă.