Chili con Carne
Chili con Carne ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 29G de proteine, 19g de grăsime, și un total de 332 calorii. Pentru $2.54 pe portie, această rețetă acoperă 25% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 10. Este perfect pentru Super Bowl. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Un amestec de chimen măcinat, chipotle chile, oregano și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma făina, puteți urma acest fel principal cu Tarta de mere cu sos de Caramel ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 10 minute. Această rețetă este tipică bucătăriei americane. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 62%, care este solid. Încercați Curat Mănâncă Chili Con Carne (Instant Pot),
Instrucțiuni
Așezați poblanos pe o foaie de copt căptușită cu folie; se fierbe 8 minute sau până se carbonizează, întorcându-se după 6 minute.
Puneți poblanos într-o pungă de plastic cu fermoar; sigiliu.
Lăsați să stea 15 minute. Curățați și tăiați ardeii iute în bucăți de 1 inch.
Presărați carnea de vită cu sare și piper negru; dragă în făină.
Încălziți 1 lingură de ulei de măsline într-un cuptor olandez la foc mediu-mare.
Adăugați jumătate de carne de vită în tigaie; saut timp de 5 minute, transformându-se în maro pe toate părțile.
Scoateți din tigaie. Repetați procedura cu uleiul rămas și carnea de vită.
Reduceți căldura la mediu.
Adăugați ceapa în tigaie; gatiti 12 minute, amestecand ocazional.
Adăugați usturoi; gatiti 3 minute, amestecand frecvent. Întoarceți carnea de vită în tigaie. Se amestecă roșii, oregano și chimen; aduceți la foc mic. Acoperiți și gătiți 1 oră, amestecând ocazional. Se amestecă poblanos; se fierbe timp de 45 de minute sau până când carnea de vită este fragedă, amestecând ocazional. Clătiți, însămânțați și tocați chipotle. Se amestecă chipotle și coriandru.
Vin recomandat: Cava, Grenache, Shiraz
Cava, Grenache și Shiraz sunt alegeri excelente pentru Chili. Aceste roșii suculente nu au prea mult tanin (important pentru alimentele picante), dar un vin spumant precum cava poate îmblânzi căldura și mai bine. Ai putea încerca Avinyo Cava Reserva. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,8 din 5 stele și un preț de aproximativ 17 dolari pe sticlă.
![Avinyo Cava Reserva]()
Avinyo Cava Reserva
Fructele albe strălucitoare se combină cu note de pâine prăjită. La gust, vinul este proaspăt și vibrant. Se împerechează cu praz, cârnați, romesco, roșii, un arkuloli.