Chile Verde Enchiladas
Green Chile Enchiladas este un fel principal Mexican. Această rețetă vegetariană fără gluten și lacto ovo servește 4 și costă $2.24 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 21g de proteine, 25g de grăsime, și un total de 497 calorii. 1116 de persoane au considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. Această rețetă de la Simply Recipes necesită tomatillos, usturoi, smântână și coriandru. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Cu o lingură scor de 0%, acest fel de mâncare este foarte rău (dar încă fixabil). Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Enchiladas Verdes con Pavo (Chile Verde Turcia Enchiladas), Chile Verde-Turcia Enchiladas, și Carne de vită și Verde Chile Enchiladas.
Instrucțiuni
Scoateți cojile din tomatillo. Clătiți tomatillos.
Tăiați tomatillo-urile în jumătate și așezați-le cu fața tăiată în jos pe o tigaie tapetată cu folie de aluminiu.
Așezați usturoiul și jalapele aproximativ pe tigaie cu tomatillos.
Se fierbe pe raftul superior al cuptorului timp de 5 până la 10 minute până când tomatillos sunt ușor carbonizate.
Scoateți din cuptor și lăsați să se răcească la atingere.
Scoateți usturoiul din cojile de usturoi, aruncați cojile.
Se taie jalapele și se îndepărtează și se aruncă semințele și tulpinile.
Puneți tomatillos, usturoiul fiert, jalapeulincroos, cilantro și 1 linguriță de sare într-un blender, pulsați până când este bine purificat. Pune deoparte. (Puteți face câteva zile în avans și păstrați în frigider.)
Prăjiți ardeii iute: dacă aveți un arzător cu gaz, puteți prăji ardeii iute direct peste flacăra arzătorului (vezi cum se prăjesc ardeii chile peste o flacără de gaz), altfel folosiți un pui de carne și fierbeți ardeii iute într-o tigaie, întorcându-le până când sunt înnegrite peste tot.
Așezați ardeii iute înnegriți într-un castron și acoperiți cu o farfurie.
Lăsați ardeii iute să se aburească la foc propriu timp de 5 minute. Apoi scoateți ardeii iute din vas și îndepărtați-i și aruncați pielea înnegrită.
Tăiați ardeii iute și îndepărtați și aruncați păstăia de semințe, orice semințe (sunt fierbinți!) și tulpinile. Feliați ardeii iute în fâșii.
Încălziți câteva linguri de ulei într-o tigaie (fonta funcționează bine) la foc mediu-mare.
Odată ce uleiul este fierbinte, adăugați o tortilla de porumb în tigaie. Tortilla ar trebui să sfârâie în timp ce lovește tigaia. Întoarceți-l și lăsați-l să gătească până când buzunarele mici de aer încep să se baloneze.
Scoateți tortilla din tigaie cu o spatulă metalică, scuturând orice exces de ulei, pe o farfurie tapetată cu prosoape de hârtie.
Gatiti tortilele ramase in acest fel, adaugand mai mult ulei dupa cum este necesar. Separați tortilele de răcire cu prosoape de hârtie.
Asamblați enchiladas: Preîncălziți cuptorul la 350 F.
Întindeți puțin sos tomatillo în fundul unei cratițe de caserolă de 9x13.
Unul câte unul, așezați puțină brânză rasă și o fâșie sau două de ardei iute verzi în centrul tortilelor, înfășurați-le și așezați-le cu cusătura în jos în caserolă.
După ce ați umplut caserola cu tortilla rulată, întindeți sosul tomatillo rămas peste ele și presărați cu brânza rămasă.
Coaceți timp de 15 minute la 350 de grade F, până când brânza este topită.
Se servește cu smântână (subțiată cu puțină apă) stropită și niște coriandru proaspăt tocat. Salata iceberg feliată subțire care a fost presărată cu cidru sau oțet alb și sare este, de asemenea, bună cu ea. Face resturi excelente; se va păstra la frigider câteva zile.
Vin recomandat: Pinot Noir, Riesling, Trandafir Spumant
Pinot Noir, Riesling și Sparkling rosul sunt alegerile mele de top pentru Enchilada. Vinurile albe acide precum riesling sau roșii cu conținut scăzut de tanin precum pinot noir pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rosul este și o pereche sigură. Alexana Revana Vineyard Pinot Noir cu un rating de 4,7 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 42 de dolari pe sticlă.
![Alexana Revana Vineyard Pinot Noir]()
Alexana Revana Vineyard Pinot Noir
# 17 Wine Spectator Top 100 din 2013 Revana Vineyard Pinot Noir 2010 este o reprezentare excelentă atât a site-ului vintage, cât și a site-ului Revana Vineyard.2010 a fost un sezon de creștere provocator, dar cu o vinificație meticuloasă și magistrală, amestecul nostru de opt clone Pinot Noir diferite a produs un vin intens, complex și echilibrat. Arome strălucitoare, înainte de cireș negru, plante uscate șinotele florale sunt ridicate de melasă și floare de anason. Masivaromele de cireșe negre sunt decadente și se integrează bine cu tonurile de condimente,cola și cacao. Textura este luxuriantă și bogată, terminând cutininuri moi rotunde care asigură o structură perfectă pentru cellaring.