Chifteluțe fără agitație

Chifteluțe fără agitație
Chiftele fără agitație necesită aproximativ 45 de minute de la început până la sfârșit. Acest fel principal are 415 calorii , 30 g de proteine și 8 g de grăsimi per porție. Această rețetă servește 6 și costă 1,74 USD per porție. Dacă aveți la îndemână orez, piper, bere cu ghimbir și alte câteva ingrediente, le puteți face. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Vă este adus de Taste of Home. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 43% , care este solid. Rețete similare includ pui fără agitație , pui fără agitație și pui fără agitație .

Instrucțiuni

1
Într-un castron, combinați primele șase ingrediente.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
2
Adăugați carne de vită; amesteca bine. Modelați în 1-1/4 inci. bile. Într-un cuptor olandez sau o cratiță mare la foc mediu, aduceți ketchup-ul și ginger ale la fierbere. Reduce caldura.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cutie De Concentrat De Limonada Congelat, Dezghețat Plus 3/4 Cană De Concentrat De Limonadă DezghețatCutie De Concentrat De Limonada Congelat, Dezghețat Plus 3/4 Cană De Concentrat De Limonadă Dezghețat
Cereale Crispix, ZdrobiteCereale Crispix, Zdrobite
1 Friptură De Umăr De Porc Dezosat (2 Până La 2-1/2 Lire Sterline), Tăiată și Tăiată în Cuburi De 1 Inch1 Friptură De Umăr De Porc Dezosat (2 Până La 2-1/2 Lire Sterline), Tăiată și Tăiată în Cuburi De 1 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
1 Kilogram Pulpe De Pui1 Kilogram Pulpe De Pui
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
3
Adăugați chiftele; se acopera si se fierbe 30 de minute sau pana cand carnea nu mai este roz.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Felie De Paine De Sandvici, Prajita Si Maruntita1 Felie De Paine De Sandvici, Prajita Si Maruntita
Mango, Decojit și Tăiat Cubulețe MiciMango, Decojit și Tăiat Cubulețe Mici
4
Serviți peste orez.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate13
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista