Cambulă Coaptă Cu Mărar Și Cremă De Caper

Cambulă Coaptă Cu Mărar Și Cremă De Caper
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați cambulă coaptă cu mărar și cremă de Caper. Pentru $ 3.23 pe portie, această rețetă acoperă 18% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 286 calorii, 29G de proteine, și 17g de grăsime. Această rețetă servește 3. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și pescatarian dieta. Dacă aveți capere, ulei de măsline, smântână și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a utiliza până ulei de măsline ar putea urma acest curs principal cu Sauteed banane, Granolan și iaurt Parfait ca desert. Cu o lingură scor de 49%, acest fel de mâncare este destul de bun. Rețete similare sunt Cambulă coaptă cu mărar și cremă de Caper, Cambulă la cuptor cu unt de caper, și Cremă De Mărar-Caper.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 425 grade F (220 grade C). Tapetați o foaie de copt cu folie de aluminiu și înveliți cu ulei de măsline.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De MăslineUlei De Măsline
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
Foaie De CoptFoaie De Copt
CuptorCuptor
2
Aranjați fileurile de cambulă pe foaia de copt pregătită și condimentați cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fileuri De CambulăFileuri De Cambulă
Sare și PiperSare și Piper
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
3
Coaceți în cuptorul preîncălzit timp de 10 minute și presărați uniform cu mărar. Continuați să coaceți până când fulgii de pește ușor cu o furculiță, încă aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MărarMărar
PeștePește
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
4
Amestecați smântâna, caperele și coaja de lămâie într-un bol; condimentează cu sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coaja De LămâieCoaja De Lămâie
SmântânăSmântână
CapereCapere
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
5
Serviți peștele cu pene de lămâie și sos de caper de smântână.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pană De LămâiePană De Lămâie
SmântânăSmântână
SosSos
PeștePește

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegerile mele de top pentru Fish. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care merg cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Ouxlner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb delicat aromat. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, poate chiar să se ocupe de un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Ai putea încerca Tangent Paragon Vineyard Pinot Gris. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,6 din 5 stele și un preț de aproximativ 16 dolari pe sticlă.
Podgoria Paragon Tangenta Pinot Gris
Podgoria Paragon Tangenta Pinot Gris
Încadrată de o aciditate ușoară de lămâie și o mineralitate vibrantă, thispinot gris a fost realizat în stilul tradițional uscat din nordul Italy.It este surprinzător de corpolent,cu arome concentrate de piersici, ghimbir și fructe tropicale, cu un indiciu de caracter de rășină de pin. Un vin mare pe cont propriu, Tangent Pinot Gris perechi bine cu o gamă largă de alimente, inclusiv fructe de mare, paste cu sosuri ușoare, cârnați evengrilled.
DificultateNormal
Gata În25 m.
Porții3
Scor De Sănătate12
Revista